Nuk vagy Mam cumisüveget vegyek babámnak? Teásnak, vagyis vizesnek kellenne.5 hós. Vagy csőröspoharat?
Szia!
Nekünk a MAM nagyon bevált, eleve a mam termékek szerintem szuperek. A csőröspohárból szerintem nem fog tudni még inni, tudom 6 hó van ráírva, de az én kislányom 10 hósan szerette meg.
Szia!A tápszeres üvegünk nukos-kezdetektől tápszeres volt,sose volt vele gondom.
Ivónak mamos csöröst használtunk.Elösször nukosat,szilikon fejüt,de javaslom abból müanyag fejüt vegyél,mert könnyen bepenészedik a szilikon,hiába mostam egyböl,vagy áztattam.
Én Nuk párti vagyok,neki az volt a cumisüvege is,meg az itatópohara is most az.
Az én kisfiamnak NUk first choice van.
Puha szilikon a csöre is az itatópoharának,igy gyorsan el is fogadta.
Attól is függ,h melyiket válaszd,h a cumisüveget vagy az itatópoharat,h ivott-e már egyáltalán cumisüvegböl,mert ha nem akkor én a Nuk itatópoharat ajánlom,szerintem azzal próbálkozz,már ilyenkor nem érdemes cumisüvegre szoktatni,csak akkor,h ha ezt nem fogadja el.
Ilyenre gondoltam,amit megpróbálhatnátok:
Nekünk ez vált be,csak kék szinü a miénk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!