4 hónapos még nem tartja a fejét, kell aggódnom?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 18:25
1/7 anonim válasza:
Igen!
Lassan már forognia kéne, ez pedig anélkül nem megy, hogy a fejét nem tartja!
2/7 anonim válasza:
Havonta mentek elvileg oltásra nem?Orvos mit mond?
Eléggé probléma szerintem.Sokat kell hasra rakni, de most már igazából azért kéne, hogy kitolja magát.Szerintem minél hamarabb nézesd meg orvossal!!!
3/7 anonim válasza:
Ne aggódj ezen,nem jelent semmit.Persze nyilván ettől még aggódsz,tudom.Mondd meg a háziorvosnak,hogy utaljon be fejlődés neurológiára és ott megnyugtatnak majd.bár lehet beutal magától a doki ettől az egésztől függetlenül is úgy,mint a csípőficamra.És a neurológián ha nem fél évre kapsz időpontot,akkor szerencsés vagy. :) Remélem segítettem valamit.
4/7 anonim válasza:
Azért nem jelent feltétlenül rosszat. Az én lányom is elmúlt négy hónapos, mire emelni kezdte a fejét, hat hónapos elmúlt, mire forogni kezdett, tíz hónaposan kezdett mászni. Egy éves korára utolérte a kortársait. Minden rendben van vele.
5/7 anonim válasza:
az en 4 honapos kislanyom siman felemeli a fejet olyan szepen egynesen kitudja tartani, meg hatrol hasra fordul,es sokszor ugy is ebred reggel pedig hattal teszem le aludni! tedd tobszor hasra, meg ha elfarad is akkor naponta tobszor tedd hasra es megtanulja majd!
6/7 anonim válasza:
Na olyan nincs,hogy ha egy baba minimálisan sem emeli a fejét 4 hónaposan, az normális!
Persze, nem kell a legrosszabbra gondolni, de nálunk a doki már két hetesen nézte, hogy emeli-e!
Nem is értem,hogy a dokitok miért nem szólt!
Vidd el máshoz! Lehet,hogy van egy kis izomtónus eloszlási zavara, amin lehet tornával segíteni!
7/7 anonim válasza:
Na igen,az izomtónusos dolgot kihagytam.Konkrétan ezt is nézik a fejlődésneurológián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!