6 hónapos elmúlt, de csak elvétve fordul hasra - aggódnom kellene?
Üdv a klubban :) Első kisfiam is így volt, de 6 hósan közel 11 kg-ot nehéz is mozgatni (anyatejes baba volt, mielőtt jönne a kövezés). Most közel 3 éves és meg se áll egész nap. Úgyhogy most, mikor a másodszülöttem sem forog félévesen (9,5 kg), a védőnő csak legyint. Majd fog.
De eléggé mozgékony, rúgkapál, oldalra pörög, csak átgördülni nehéz. Remélem oszlott picit az aggodalmad. Szép estét :)
Nekem is ilyen a kislányom. Néha wingboohintára ráteszem, de 5 percig bírja. Viszont elkezdtem vele együtt pancsizni. Kádba ugyebár nem nyomódik úgy a pocakja a vízben főleg hogy a mellkasát én tartom. Nagy sarokkádunk van és mikor belerakom akkor körülöttem elkezdem kiskutyaúszósdizni:D ilyenkor a hóna alatt vagy a mellkasánál emelem ki úgy hogy kint legyen a feje. Eközben a hátát locsolom, hogy jó meleg legyen neki. Ilyenkor úgy csinál mintha mászna:) Legalább gyakorolja egy kicsit ezt a fajta mozgást is. De így élvezi. Viszont normál üzzemmódban sajnos nem.
Első: a 11 kg-os fiad mennyivel született és mennyi volt kb 4 hónaposan? Köszi:)
Köszi a válaszokat...
Remélem, hogy attól még egészséges. Mert nálunk nincs szó arról, hogy nehéz átfordítania a kilóit, ugyanis 7kg.
Várom a további tapasztalatokat is...
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Most, hogy ennyit lehet olvasni mindenféle betegségekről lehet, hogy túl aggódjuk magunkat. De ilyen egy anyai szív...
Köszi , hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!