Illik nem illik? Ma szült a legjobb barátnőm.
Nagyon régen láttam kb.6 éve.Mindent tudunk a másikról, de messze lakunk nagyon egymástól.
Ma szült:))
Jövőhéten ott leszek a közel ahol lakik,illik ilyen korán látogatni?Hiszen épp csak hazamennek a kórházból.
Ha még bent lenne oda bemennék,mert én is ott leszek,onnét pár km-re lakik.De nem tudom,házhoz illik-e menni.Ráadásul nekem 3 gyerek van,igaz őket nem vinném.
Nem tudom legközelebb mikor járok arra. Most találkoztunk volna,mert volt még 3 hét szülésig, de a bébi beelőzött:))
Én nem osztom a többség nézeteit, én az első hetekben senkit sem akartam látni, még anyukámat sem. Jó lett volna egy kis nyugi az első időszakban, hogy összeszokhassunk. Mondjuk én amúgy is elég antiszociális vagyok :)
Szerintem mindenképpen puhatold ki, hogy ő szeretné-e, hogy meglátogasd. Mármint úgy értem, hogy próbáld ténylegesen kideríteni, hogy nem csak udvariasságból mondja, hogy nem zavarsz. Ha biztos vagy benne, hogy örülni fog neked, akkor hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!