Kislányom szobájába laminált parkettát vagy padlószőnyeget rakjak?
Szia!
A laminált padlót könnyebb tisztántartani, a padlószőnyeg viszont melegebb, mindkettőnek vannak előnyei-hátrányai.
Én padlószőnyeges lakásban nőttem fel, de a sajátunkba lamináltat tetettünk, sztm praktikusabb, főleg, amikor mászik a baba, felőporszívózod, felmosod és tiszta, a padlószőnyegbe szinte beleragad a haj, szösz, stb.
Mondjuk a laminálton meg 2 nap után már látszik a por, de baba mellett, úgyis kb 2 naponta kell mosni :P
Szerintem laminált padlót tegyetek és vegyetek rá szőnyeget, mi is így csináltuk.
9,5 hós kislány anyukája
Szia!
Attól függ, milyen idős. Nálunk laminált van, örülök neki. Amikor kúszni kezdett, többször bukott. Gáz lett volna kivenni a szőnyegből minden alkalommal. Most mászik, már nem bukik ugyan, de folyamatosan csurog a nyála. Összességében azt gondolom, könnyebb tisztán tartani. (Persze, amikor kúszni kezdett kora tavasszal, és hideg volt a parketta, szőnyeget akartam :) )
Nekünk szönyeg van,utàlom.
Tele van hajjal,szösszel,ràadàsul kitudja még mi mindennel,hiàba porszivozok naponta.
Jövö honapba uj albérletbe költözünk,ott a kikötésünk az volt hogy mindenütt laminàt plussz csempe legyen.
Azt rendesen fellehet mosni,fertötleniteni,és ha hideg lenne,akkor leteszek jàtszöszönyeget,vagy vékony habszivacsot,amit mosni lehet.
Jó tanácsként mondom padlószőnygete ne!
Mi azt rakutnk a fiamhoz, pedig alatta parkettea van, csak fel kellett volna inkább csiszoltatani.
De nekem a fix hülyeségem volt a padlószőnyeg. Tisztítani nem lehet, pedig van takarítógépünk.
9 éve van lerakva, a fiam elmegy nyaralni és a jövöhéten nekiesünk feújítani a a szobáját, a padlószőnyeget meg felszedjük és felcsiszolja apároma parkettát.
Lányom szobájában hajópadló van, fel lett csiszolva illetve van egy kis micimackós szönyeg.
PARKETTA!!
Nálunk mindenhol szőnyeg van/volt, de nemrég megvettük a szobámba a parkettát (arra futotta csak) és amint ki tudjunk javítani a padlót alatta rakjuk le. Évek óta erre vártam, a szőnyeg undorító :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!