Kinek milyen súllyal, hány centivel született a babája és kisfiú lett, vagy kislány? És ti mennyit híztatok összesen? Mikorra adtátok le a plussz kilókat?
Figyelt kérdés
Kiváncsian várom a válaszaitokat és köszönöm!2009. júl. 16. 20:53
21/33 anonim válasza:
3100 gramm és 53 cm, kislány. 11,5 kilót hiztam a terhesség alatt.Az első 4 hónapba jóformánn semit mert nagyon hányos voltam. Sajna még van rajtam mindég .Az a baj ,hogy a hasam nagy ,az sehogyse akar lejebb menni. Na mindegy ,majd szopi utánn megpróbálom vele felvenni a harcot.
22/33 anonim válasza:
Szia.Kislányom lett,4kg 57cm-velszületett(nem szedtem semmit)most 8.5 hónapos.Kb.10 kg-t híztam,szüléssel lement 5kg és kb.2 hónap alatt annyi lettem mint voltam,de csak kilóra,kinézetre változtam,ami kicsit zavar,de szeptemberben megint megyek edzésre(küzdősport) hátha jót tesz:-)
23/33 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam 3850 grammal és 60 centivel született.
30 kg-t híztam, 18 ment le, a többi még megvan. Mivel még szopik 9,5 hónapos kisfiam, így koplalni nem akarok, mozogni meg nincs kedvem.
24/33 anonim válasza:
27 kg-ot híztam (illetve ennek java része nem is hízás, hanem víz volt-toxémiás voltam), a kisfiam 3430 grammal és 57 cm-rel született. A szüléssel és azt azt követő 2 hétben lement rólam 20 kiló, most még 5 kiló fölöslegem van, 4 hónapos a babám.
25/33 anonim válasza:
Szia! 53kg-mal kezdtem ,és 68-al mentem szülni. kisfiam van aki 3850gr, és 51cm-rel született. holnap leszünk 2hónaposak. a szüléssel 8kg ment le rólam, sajna nem szoptatok, igy elkezdtem fogyózni, meg tornázni.
26/33 anonim válasza:
3290g, 47cm, lány. 9kg-ot híztam, 6 hetes a pici és már nincs rajtam felesleg.
27/33 anonim válasza:
szia. 2780 g 52 cm fiúcska. 5 kg híztam. most 4 hós a baba és 7 kg -val könnyebb vagyok. nagyon szerencsés vagyok :)
28/33 anonim válasza:
utolsó vagyok , 4 hós babám 12 cm nőtt és 7 kg. jó húsban van kicsi mi?
29/33 anonim válasza:
A kislányom-a többiekhez képest pillecukor :D -2480g-mal és 46 cmvel született,most 3,5 hós,én 21 kg-t híztam,eddig 14 tűnt el belőle,szóval még bálna vagyok,pedig szoptatok,igaz már csak nagyon kevés tejem van,szóval szinte teljesen tápszeres,de amíg van egy csepp tejem is,nem kezdek el fogyózni,de utána....
30/33 anonim válasza:
Kisfiam 3020 grammal és 47 cm-rel született, most 6 hetes és 4500 gramm és 56,5 cm. Én 45kg-val kezdtem a terhességet, 58-cal mentem szülni, tegnap mértük 49 vagyok.
(alacsony vékonyka vagyok, nem anorexiás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!