9 hetes babám szopja a hüvelykujját. Igy is alszik el. Baj ez?
Figyelt kérdés
Nem fog nehezen menni majd később a leszokás róla? Kissebbnek cumizott, de amióta megtalálta a hüvelykujját, azóta nem kell neki a cumi! Egyébként nem sirós baba, végig alussza az éjszakát!2012. júl. 27. 13:01
11/13 anonim válasza:
Előző vagyok, a 8. válaszoló véleméynére utaltam, csak közben még valaki írt.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Eléggé megoszlik a vélemény, ahogy látom! Talán abban egyetértünk, hogy ha csak alváshoz használja, akkor nem baj! Nos, Ő csak alváshoz használta eddig, napközben meg majdhogynem az egész öklét bekapja..nem éhes..elvan vele, elgagyog a kezének.. :) Szóval akkor hagyom neki! :)
2012. júl. 27. 16:38
13/13 anonim válasza:
Hát lekötni nem tudod a kezét...
Nekem mindkét gyerekem ujjszopós. Pár hónaposan bepróbálkoztunk a cumival, de ők is olyan 4 hónapos körül megtalálták az ujjukat.
A fiam kettő múlt, ő már egyáltalán nem szopja az ujját,nem is emlékszem, mikor hagyta abba, a kislányom most lesz 8 hónapos, ő így altatja magát. Amúgy meg szerintem mocorognak a fogai, mert valamit (előkét, rongyit) állandóan a szájába töm.
Nem tudom, én ennek inkább örülök ennek egyenlőre, minthogy 4-5 évesen is a cumi lógjon a szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!