Éjszaka alig alszik valamit 1 éves babám. Mit tehetek?
Forgolódik, ha el is alszik pár percre, 5 perc múlva felül sírva, mint aki nem tud mélyen elaludni. Foga most nem jön, nem tudom, mi lehet a gond. Ez megy 1-2 hete. Én nappal vonszolom magam a fáradtságtól, ő a déli alvásnál kialussza magát, utána jókedvű, semmi gond. Csak aztán jön az éjszaka.
Van tippetek, tanácsotok? Biztos, hoy neki sem jó így minden éjjel.
Egész biztos, hogy nem fogzik? Én csak erre tudnék gyanakodni amennyiben minden rendben van körülötte. Azaz nincs meleg, nincs hideg, szomjas éhes stb.
Vagy még ami lehet, jön egy nagymozgás, ha esetleg még nem jár akkor talán most fogja megtanulni. Ez csak tipp, az én fiam aki szintén 1 éves olyankor csinálja ezt, hogy felül az ágyban és sír amikor jön 1-1 mozgás amit meg fog tanulni. Vagy fogzik.
Most nagyon gyakorolja az önálló járást, ez igaz. Erre is gondoltam, de előző új mozgásoknál mindig visszaaludt rögtön. Most meg mintha nem lenne teljesen fáradt. Délben is kevesebbet alszik, ez is érdekes.
Van valami, amivel segíthetnék neki, hogy nyugodt éjszakái legyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!