1-es cumifejet meddig hasznalhatom?
4 honapos a kisfiam es tommee tippee cumifejet hasznalunk, es ebbol nagyon szepen eszik, de ahogyan a 2-bol adom neki a tapszert, szepen eszik, de ugy mar nagyon sokat eszik meg, es pl. este altatasnal nem tudom elaltatni. De napkozben is ugyanez van, ha 2-bol eszik akkor 300 ml-nel tobbet kell neki adnom, mire jol lakik.
Van hogy 340 ml-t kepes ugy megenni a tapszerbol, mig ha 1-es fejjel adom neki akkor 200 ml-t eszik es szepen elalszik.
Meddig hagyhatom hogy 1-bol egyen, mivel korilag mar a 2-est kellene hasznalnunk?????
na de a cumifejre ra van irva hogy
1-es 3 hos korig
2-es 3 hos kortol,
ezert is kerdeztem hogy hasznalhatom e meg az 1-est, na de ha a 2-es 6 hos kortol van, akkor meg jo lesz a mostani
koszonom a valaszod
Azok a számok csak ajánlások, nem kötelező úgy csinálni!
Addig add a kisfiadnak az 1-esből, amíg jó neki. Ha nem fárad el, nem kell nagyon szívnia, akkor maradjon még!
Írod, hogy jobb még neki, akkor ne cseréld!
Az én lányom 7 hós koráig 1-es cumival evett.
Mikor cseréltem 2-es, pillanatok alatt bevágta a szokásos adagot, és csak nézett, majd reklamált, hogy most mi van??? :)
koszonom a valaszod
sajnos mi is ugy jartunk ahogy te, bevagta az adagjat es kert meg
maradunk az 1-nel, csak azt hittem erdemes valtani ha nagyobb lesz a pici, ezert is vettunk probakepp 1 db-ot, de nem igazan valt be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!