Használhatom 3 év után a cumisüveg cumijait?
Elraktam a kisfiam cumisüvegeit 3 éve, nem használtuk. Most születik a kistesó és nem tudom, hogy azok a szilikoncumik használhatók-e még?
Ti használnátok?
Szerintem ha nincs rajta "sebesülés" akkor igen. Jól főzd ki, akár többször is és használható.
(azért ha csak úgy be van rakva a szekrénybe a többi cucc mellé, inkább vennék újat, de ha zacskóban vagy bármiben el van téve akkor nem lehet baj)
Szia!
Én is azokat használom itthon,ami a lányomról maradt.Zacskóban volt elrakva.
Vettem egy újat(cumisüveget,cumival) és ha megyünk valahova,akkor azt viszem,mert a régi már nem olyan szép,de itthon teljesen megfelel.
Üdv!
Köszönöm a válaszokat. :)
Azt nem tudom, hogy van-e valamilyen szavatossága? Egy zacskóban volt és a zacskó meg a dobozban. Kicsit sárgák. De más hibát nem látok rajtuk. Sajnálnám kidobni, mert jó sok van.
2.vagyok.
Hogy-hogy semmibe nem kerül? Talán ingyen osztogatják valahol?
Mint írtam,én is a régieket használom,itthon.Nem azért mert nem tudnék újat venni(vettem is),csak tök felesleges.Szerintem.
én is így értettem, hogy az üveget megtartani de rá a cumit újat venni nem sok 2 db kerül 400 forintba..
szerintem egy agyonhasznált cumit illenék kicserélni bármennyire is tiszta ha kivan főzve stb..
Én újat vettem, de ha úgy látod, hogy nincs semmi baja, sérülés rajta, akkor használhatod szerintem is.
Nem tudom, hogy melyik etető cumi kerül 400,- forintba, én még nem láttam ilyet.
Nekem Avent cumisüvegjeim vannak itthon, és 2 db etető cumi 1600,- forintba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!