SOS! Kislányomnál először piros kiütések voltak, amit pelenkakiütésnek véltem, de most egybefüggően vörös az egész bőre, olyan mintha égett lenne. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Születésétől Sudocrem-et használtam, pelust sem váltottam, mégis előjött. Mitől van ez? Mivel kenjem?2012. júl. 26. 09:33
11/12 anonim válasza:
kamilla tenyleg nem jo, de az aprobojtorjannak ugyanolyan hatasa van, csak nem szarit, nalunk az ujszulotteket is abban furdetik, azzal nyugodtan mosdasd at a popsijat minden pelenkazasnal. Ha tudod sokat legyen pelenka nelkul a szabad levegon. Canestennel lehet kenni, vagy kerj a patikaban valamit ra, de ha nagyon csunyanak latod, akkor inkabb vidd el orvoshoz, o ad majd kremet. Amugy en a Sudokremet mindennapi hasznalatra nem ajanlom, mert tenyleg nagyon jo, de megszokja egy ido utan a baba, vagyis a bacik a baba boren, es ha megis gond lenne akkor mar nem hasznal. En minden anyukanak azt szoktam ajanlani, hogy valami mast hasznaljanak, es ha gond van, akkor nehany napig lehet a Sudot. Nekunk ez igy nagyon bevalt.
gyogyszeresz anyuka
12/12 anonim válasza:
Próbáld meg a Neogranormon kenőcsöt, nekünk minden ilyet helyzetben segített. Az is jó, ha fürdés után hagyod egy kicsit meztelenül szellőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!