Nem sikerült jól a fülbelövés, ilyenkor mikor lehet másikat lövetni?
Figyelt kérdés
Meg kell várni, amíg az első begyógyul, vagy egyből lehet helyette másikat? Ha most kiveszem, amit belőttek, akkor nyom nélkül gyógyul? 8 hónapos a lányom, az egyik fülén nagyon lent lett a lyuk, nem is egyformák a cimpái, ahogy senkinek, de a kisebb cimpán jóval lejjebb lett a lyuk, eléggé látszik. Arra gondoltam, ha pár nap után kiveszem, talán nyom nélkül gyógyulna...volt valaki így?2012. júl. 25. 23:47
1/3 anonim válasza:
Nekünk se lett egyforma, sőt! Annyira sírt és sajnáltam, hogy nem csinálnám még egyszer vele ezt végig. Mikor átcseréltük a másik fülbevalójára, szinte észre se venni így már neki. Én annyit tanácsolnék, hogy várd meg míg átcserélitek másikra és ha úgy sem jó, akkor lövess neki újat, a rossz helyre lőtt pedig össze fog nőni.
2/3 anonim válasza:
Ha kiveszed, begyógyul, és lehet újra lövetni.
De mint előttem írták, nekem is az egyik lyuk lejjebb van mint a másik, de nem feltűnő, csak ha nagyon megnézem, mások meg sem monndják.
Lehet még változik idővel, ha csak neked tűnik szembe, akkor haggyad, de ha nagyon lejjebb van, akkor vedd ki, de csak azt, beforr, és azt a fülét újra lövik.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a családban mindenkinek elsőre szembetűnt, nem én vagyok kukacoskodó, ráadásul a lyuk ferde, lefelé mutat benne a fülbevaló...
2012. júl. 26. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!