Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fülbelövés? Többi lent.

Fülbelövés? Többi lent.

Figyelt kérdés

Most 3 hónapos a kislányom. Csütörtökön fogják átszúrni a fülecskéjét. Egyik rokonom azt mondta, hogy ne én vigyem fület szúratni mert megutál.:S Ez lehetséges?

Most ezen rágódok..mert, hogy nekem kell majd lefogni.

Lehet hülyeség, de első babás anyukaként kicsit aggódok emiatt. Anyukák, nálatok hogyan történt a fülbelövés? Fájdalmas nagyon a babának? Mennyi idős volt amikor kilövettétek?

2012. jún. 25. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 hetesen vittem el fülbelövetésre, addig sírt míg fogtam a fejét. Az zavarta a legjobban , hogy korlátozva van. Semmi baja nem lett a kapcsolatunknak ettől :D! Ne aggódj ezen, elfelejti és hamar túl lesz rajta! Sok sikert!

14 hónapos kislány anyukája

2012. jún. 25. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy 3 hónapos gyerek hogyan utálna meg???

Az én kislányom elmúlott 4 hónapos mikor kilövettük a fülét.Kicsit sírt,inkább a hangtól ijedt meg.Utána meg egy jó aludt hazafelé.Ne aggódj nem lesz semmi gond,a rokonokra meg ne hallgass.Főleg ha hülyeséget beszélnek.

2012. jún. 25. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy utál meg! :) nem is fog rá emlékezni. Én kozmetikushoz vinném, 1 pillanat alatt megvan. Nem fáj, a babák azért sírnak, mert megijednek a fülbelövő pisztoly hangjától.

21/l (2évig dolgoztam kozmetikus mellett,mint tanuló)

2012. jún. 25. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2.vagyok

Én is a saját kozmetikusomhoz vittem.

2012. jún. 25. 22:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Általában nem adok a rokonok véleményére, mert minden hülyeséget összehordanak...de ez a kérdés nem hagyott nyugodni:P

Megy a zöld kezecske.

2012. jún. 25. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:

21 hónaposan lőtték a fülét.

Már bánom, hogy nem vittem 3 hónaposan, vagy még hamarabb.

Hárman fogtuk le, így sikerült. Addig sírt csak, de nem utált meg senkit!!! Anyósomnak is akkor lőtték. Elmondása szerint nem fáj.

2012. jún. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!