Milyen játszószőnyeget vegyek az 5 hósomnak?
Figyelt kérdés
Olyat, amin babatornáztató is van, felül ilyen-olyan lógattyúk vagy olyan szőnyeget, amin heverészni lehet, és csak lent vannak játékok.2012. júl. 25. 22:34
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
5 hósan már nem sokáig lesz el háton fekve. Enyém legalábbis azonnal fordul hasra, és megy előre. Én olyat vennék ezért, amin lenn vannak dolgok, és minél nagyobb.
Nekünk szivacs puzzle van lerakva. ilyen: [link] csak számos, mert abban nincsenek apróbb darabok.
3/3 anonim válasza:
Én a helyedben csakis a Taf Toys szőnyegekben gondolkodnék, mert azok 100*150 -esek. Igaz, húzós az áruk, de aukciós oldalakon is vannak, mosás és kész is, mint az új. Kisebbet semmiesetre se vegyél, mert nem lesz kihasználva. Most már én is rájöttem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!