Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bárányhimlő vagy sem?

Bárányhimlő vagy sem?

Figyelt kérdés

Holnap megyünk a dokornőhöz, de azért tanácsot kérnék.

Szűk egy hete szúnyogcsípés szerű csípések lettek a babám lábán. És minden nap megjelenik egy-kettő új. Először nagyon bepirosodik, majd felhólyagosodik, és elmúl.

A himlő pöttyei folyamatosan jönnek ki, tarthat ilyen sokáig? Vagy teljesen más lehet a dolog mögött?

2012. júl. 25. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem bárányhimlő szerintem. 2-3 nap alatt kijönnek a pöttyök és nem múlnak el egyik napról a másikra.

Lehet, hogy valamilyen allergiás reakció.

Mennyi idős? Tejet kap már? Lehet attól vannak a kiütések, barátnőm fiának is volt valami hasonló, kiderült, hogy a tejre allergiás.

2012. júl. 25. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak a lábán van?

A kisebbik fiamnak pár hete a lábán, a kezén és a szája körül jelentek meg hólyagok, amire az ügyeleten azonnal rávágták, hogy bárányhimlő.

Hétfőn levittem a gyerekorvosunkhoz is és kiderült, hogy kéz-láb-szájbetegsége van...

2012. júl. 26. 05:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Dokinőnk kajára gyanakszik. Ma odáig jutottam, hogy lehet a tejzsírral van a gond. 16 hónapos. Régóta iszik tejet, bio tejet veszek neki. De most két alkalommal 3,5 %-osat tudtam csak venni, remélem ez lesz a ludas.
2012. júl. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!