Kislányom május 24-én kapta az MMR oltást +bárányhimlő ellenit, semmi tünete nincs azóta sem, egy icipici orrfolyáson kívül. Létezhet?
Mindenki mondja, hogy ez az oltás kiüti a gyerekeket. Fiam is belázasodott anno, elaludt a 10. napon csak úgy, szóval egy napra őt is kiütötte. De a lányomnál még ennyi sem történt.
Van akinek a gyereke ennyivel megúszta? Vagy még várhatok valami mellékhatást?
20 nap telt el.
Miért kellene, hogy legyen bármi baja is??Nem értem.Nem kell , hogy feltétlenül tünete legyen.
Az én lányomnak egyik oltás után sem volt semmi gondja.
Ezek már nagyon szuper oltóanyagok, ritka a mellékhatás.
Eüs
Nálunk egyiknek sem lett semmi baja. Még csak nyűgösek, aluszékonyak sem voltak.
Annyira agyonparáztatják már anyukákat, hogy természetes dolgokon fennakadnak. Nekünk a doki úgy kezdte, hogy lehet mellékhatásként ez és ez, de NEM JELLEMZŐ.
Hát igen sokat félnek az mmr oltástól, mégcsak beoltani sem akarják ellene a gyereküket.
Mindenkitől hallom, hogy juj ez az oltás aztán......
Még jó, hogy a kanyarótól nem félnek....kicsit elfelejtettük milyen is az!
Na mindegy, nagyon sok a tévhit ezzel az oltóanyaggal kapcsolatban, de ez kizárólag a laikusok körébe terjeng. Régebben ennek az oltásnak volt higany komponense, amire valaki kitalálta, hogy autista lett tőle a gyerek. Persze később kiderült, hogy köze nem volt az autizmushoz, de azért mégis kivonták az oltóanyagból a higany komponenst. Csak erről már nem szól a fáma, mert nem érdekes annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!