Azok a kismamák, akiknek a párjai munka miatt napokig nincsenek otthon, hogy tudják megoldani, hogy "ugyanúgy" neveljenek?
igen is állj a sarkadra,és mondd meg neki,hogy azért csinálod így,mert szerinted ez neki és nektek is jobb hosszú távon.És neked is kell egy kis pihenés estére.
Nálunk belátta apa hogy jobb ha nem vitázik velem.És többször is átbeszélünk minden féle újítást,vagy módszert amit be akarunk vezetni,és azt csináljuk,ami mindenkinek a legjobb.Neki se jó,ha egy hulla fáradt kialvatlan felesége van.Apa csak 7végente van itthon.
a fiam 14 hónapos, a párom külföldön melózik... én totál 1edül vagyok a babával, senki nem segít, anyukám 160 km-re lakik, az ő anyját meg inkább hagyjuk...
én megbeszélem vele a dolgokat, mikor hazajön, h h gondolom, h lenne a legjobb a babónak. általában rábólint, ha vmi kifogása van, az csak anyja nyomására van, de azt észreveszem:) szóval mond el neki, h a babának így a legjobb, nem kell hozzászoknia semmi olyanhoz, amiről aztán le kell szoknia... a fiam 13 hónapig kézben aludt, hidd el, tudom ,h miről beszélek... rémálom volt a kiságyba szoktatni... beszélgess vele erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!