Anyukák! Akik a 3. évben csak gyest kapnak ők csinálnak mellette valamit? Otthon végezhető munka vagy ilyesmi?
Nekem március elején jár le gyed, minimum szeptemberig leszek itthon, de nem fogok mellette semmit csinálni.
Előre félretszünk, jön pénz inne-onnan
Pesze ha tudnék mit, akkor csinálnék, de hol lehet iylen munkát szerzni, azt nem tudom.
Az otthon végezhető munka csak bizonyos szakmákon belül működik. A programozó, web-designer, a magántanár, magánorvos tud otthon(ról) dolgozni, de olyan, hogy csomagolás, borítékolás, adatrögzítés, nem létezik. Ezek mind kamu hirdetések. Esetleg olyat lehet, hogy valamit saját kezűleg készítesz, varrsz és azt eladod a vaterán.
(én 'csak' otthon voltam)
Én vigyázok néha ovis gyerekekre, akiknek a szülei nem érnek haza amelóból Vidéken lakunk, 3/4-ed 5 - ig van ovi. Elmegyek értük, aztán együtt játszanak az enyémmel, ameddig a szülők nem jönnek haza.
Próbálj meg ilyenet, kérdezz körbe, nálunk van kereslet. Sok anya kényszerül dolgozni bölcsis, ovis gyerek mellett.
Nekem februárban jár le a gyedem és pont most gondolkodok rajta,hogy valamit kéne csinálnom,mert albérletben lakunk és a gyes nagyon kevés,a fizetnivaló meg sok.Valami itthon végezhető melón gondolkoztam,de félek is,mert sok helyről hallom,hogy csak becsapás.Lehet visszamegyek dolgozni 4 órába majd március 1.-től,de ez még nem biztos.
Kedves utolsó,nekem is ajánlották ezt a gyerekfelügyeletet és engem is érdekelne!Megirnád nekem priviben,hol lehet ilyesmit találni,te ismerősők gyerekeire vigyázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!