Hogyan készítsek tejbegrízt, tejberizst tej nélkül 11 hónapos anyatejes babámnak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 18:29
1/10 anonim válasza:
Csinálj tápszerből "tejet" és azzal.
2/10 anonim válasza:
Leginkább sehogy, mert az már nem tejbegríz.
3/10 anonim válasza:
te nem tejbe papira gondolsz? (darakása)
4/10 anonim válasza:
A tejbe papi, a darakása és a tejbegríz, vagy tejbedara egy és ugyan azon étel.
Tej nélkül nehéz lesz megcsinálni, mert ugye akkor az már nem tejebe...
5/10 anonim válasza:
Sehogy.ha nem akarsz tejet adni neki,miért csinálnál tejbe....dolgokat?
6/10 anonim válasza:
Fejd le a tejedet csak annyit amennyiből tejbegrízt tudsz csinálni.
7/10 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, az már nem tejbe...
De egyébként lefejt anyatejjel csinálhatsz, esetleg tápszerrel (bár ha eddig nem kapott, akkor nem adnék feleslegesen tápszert).
8/10 anonim válasza:
Te szegény, azt hiszem, néhány szándékos értetlenkedőbe futottál! :)
Feltételezem, te a tehéntejet akarod kikerülni.
Készíthetsz tápszerrel és anyatejjel is tejbegrízt, ha tudsz lefejni tejet. Kevés vízben felfőzöd a grízt, puhára fő, kicsit hűl, és a bekevert tápszerrel/anyatejjel hígítod.
Tejberizst is tudsz, én a megfőtt rizshez adtam egy kis gyümölcsöt is, és a turmixgépben öntöttem hozzá a meleg, bekevert tápszert.
9/10 anonim válasza:
Gondolom már nem csak anyatejes,hanem eszik mást is. Tejbegrízt/rizst csinálhatsz rizstejből is, ugyanúgy mintha tehéntejet használnál.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó 2 választ, erre voltam kíváncsi, hogy tehéntej nélkül hogyan készítsem:-)
2012. júl. 24. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!