Csinálhatok 8 hónapos babámnak tápszerrel tejberizst vagy tejbegrízt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 16:14
2/6 anonim válasza:
én 3 gyereket nevelek már 4 hónapos kortól adtam a tejbegrízt semmi sem történt a babákkal csak úgy ették
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kipróbálom, a HA-s tejpépeket, a Sinlacot nem hajlandó enni. Gondoltam a HA-s tápszerével csinálok tejbegrízt vagy rizst.
2010. jún. 10. 17:12
4/6 anonim válasza:
Persze! De ne a tápszerben főzd meg a rizst v a grzt, hanem vízben és a végén önts hozzá tápszert! Ez azért fontos mert forralásnál elvesznek a tápszerben lévő vitaminok.Rakhatsz hozzá vmilyen gyümit is, kisfiam imádta!
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, de azt hogy kell csinálni? Megőzöm vízben a grízt/riszt, megdagad, aztán hozzáöntöm a tászert, de akkor az már plussz lé lesz rajta, azt már nem szívja fel. Hogy kell csinálni?
2010. jún. 11. 07:42
6/6 anonim válasza:
Megfőzöd a rizst vagy a grízt, ami lé van rajta, azt vagy leöntöd róla, és felöntöd a kész tápszerrel, vagy a levét meghagyod, és tápszerport keversz csak hozzá. Kicsit hagyod állni, hogy átvegye az ízét, és kész is. Esetleg még gyümit rakhatsz hozzá, ha nagyon extrázni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!