Mi a véleményetek a Sába női névről?
Érdekes még soha nem hallottam, de én biztos nem adnám a gyerekemnek ezt a nevet.
Amúgy a Sába héber eredetű női név, jelentése: megtérített
De nem nekem kell, hogy tetszen ez a név, biztos van olyan akinek tetszik. Nekem nem, de ez az én véleményem.
Én még csak kutyanévként halottam használni, ottis fiunál. :)
Amugy szerintem szép név, de még gondold meg hogy valóban ezt adod e a születendő gyermekednek. Tudod amint közösségbe kerülnek a furcsa nevű kisgyerekek mindig a szemétkedések célpontjába kerülnek, és van aki nem viseli ezt jól...
Anyukám humoránál volt, a Petronella nevet adta nekem 27 évvel ezelőtt. Szerintem ocsmány bár a vezetéknevemhez jól megy. De mivel "Peti" volt a becenevem lány létemre, képzelheted mit kaptam az ovodában, iskolában. :)
A Sába ugyan szép, név de a gyerekek gonoszak. :)
Én a 8. hónapban vagyok most a kisfiammal, akit Káinnak szeretnék hívni, de az egész rokonság ellene van, ugyhogy még vajúdok vele. :))
A gyerekek(a neveletlen gyerekek)mindenből gúnyt űznek!Ezért kell életre való gyermeket nevelnünk!Az én nevem Rita...gondolhatjátok mit kaptam,de szerencsére talpraesett voltam kiskoromban,így ez csak 1 napig tartott!:P
Szerintem add neki nyugodtan,mert gyönyörűűűűű....és tanítsd meg,hogy védje meg magát!
Én eddigi 20 évem alatt mindig különleges nevű embereket gyűjtöttem magam köré...én szeretem,nekem tetszenek a más számára fura neveket,mert én nyílok az újra!
Nem hiába lesz a lányom egy francia divattervező név "utódja" !!!
Miért, mit kaptál a "Rita" miatt?
Komolyan ezt most nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!