2 hónapos a kislányom és nehezen kakil. Adhatok neki lactyv babyt?
ha anyatejes akkor elég heti 1 kaki, nem kell feleslegesen gyötörni ha nem fáj neki.
azután meg olyannal próbálkozz ami nem terheli a szervezetét, pl. lázmérő, szélcső, ha ez sem hhasznál akkor jöhet a laevolac szirup, esetleg a glicerines kúp.
cumisüvegre meg általában megoldás, hogy végigzongorázod a szívóka márkákat, nekünk a mam jött be, de a tommyt is sokan dicsérik. avent túl hosszú a piciknek szerintem, emény kicsi korában öklendezett tőle.
vagy adhatod fecskendőből, nurofenes adagolóból
Kislányom 2,5hós és ma hasonló kérdést írtam én is!
péntek óta nem jött kaki csak kínlódott és ma a 10.napon már úgy voltunk hogy muszáj megoldani valahogy mert se a lázmérőzés se a kamilla tea sem a torna nem segített!mondjuk a kamilla teát nem akarta meginni,főleg hogy cumis üvegből nem iszik egyáltalán ő sem!
A megoldás a glicerines kúp volt ma!beadtunk neki egy felet és még fogtuk a popiját amikor már nyomott is és jó nagy adag jött ki!Meg is könnyebbült!
én nem vagyok híve az ilyen dolgoknak de nem bírom ha szenved!amúgy én úgy gondolom hogy nálunk kb az 1hét ami még "normálisnak" mondható! (anyatejes baba)
sajnos a lactyv babyről nincs tapasztalatom!
Kedves Shaffy!
Én ezeket megbeszélem a védőnővel, de tapasztalt anyukák tanácséra is kíváncsi vagyok.szerintem ez nem baj.és ez a honlap azért készült, hogy kérdéseket tegyünk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!