Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos a kislányom és...

2 hónapos a kislányom és nehezen kakil. Adhatok neki lactyv babyt?

Figyelt kérdés

#baba #hasfájás #lactyv baby
2012. júl. 23. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Adhatsz, de ettől nem fog kakilni.
2012. júl. 23. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor igazábol az mire jó?a laegolacrol azt olvastam hogy attòl meg fáj a hasa mert puffaszt.próbáltam a cukros vizet meg a mecsek babyt, kamilla teát csak nem issza ezeket.nem kell neki,kiköpi.csak anyatej,csak a cici.ez a baj annál is hogy bárhová elindulnék vele,nem fogadja el a cumis üveget.szivesen várom a hozzászolásokat.előre is köszönöm.
2012. júl. 23. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

ha anyatejes akkor elég heti 1 kaki, nem kell feleslegesen gyötörni ha nem fáj neki.

azután meg olyannal próbálkozz ami nem terheli a szervezetét, pl. lázmérő, szélcső, ha ez sem hhasznál akkor jöhet a laevolac szirup, esetleg a glicerines kúp.

cumisüvegre meg általában megoldás, hogy végigzongorázod a szívóka márkákat, nekünk a mam jött be, de a tommyt is sokan dicsérik. avent túl hosszú a piciknek szerintem, emény kicsi korában öklendezett tőle.

vagy adhatod fecskendőből, nurofenes adagolóból

2012. júl. 23. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Kislányom 2,5hós és ma hasonló kérdést írtam én is!

péntek óta nem jött kaki csak kínlódott és ma a 10.napon már úgy voltunk hogy muszáj megoldani valahogy mert se a lázmérőzés se a kamilla tea sem a torna nem segített!mondjuk a kamilla teát nem akarta meginni,főleg hogy cumis üvegből nem iszik egyáltalán ő sem!

A megoldás a glicerines kúp volt ma!beadtunk neki egy felet és még fogtuk a popiját amikor már nyomott is és jó nagy adag jött ki!Meg is könnyebbült!

én nem vagyok híve az ilyen dolgoknak de nem bírom ha szenved!amúgy én úgy gondolom hogy nálunk kb az 1hét ami még "normálisnak" mondható! (anyatejes baba)

sajnos a lactyv babyről nincs tapasztalatom!

2012. júl. 23. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki, ha esetleg a fejletlen bélflóra az oka, akkor segíthet. :) Hátha...
2012. júl. 23. 23:34
 6/8 anonim válasza:
Kedves Anyuka! Mi lenne, ha nem a gyakori kérdésekre írná a gyermeke egészségével kapcsolatos kérdését, hanem felkeresne ezzel egy orvost?
2012. júl. 27. 14:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves Shaffy!

Én ezeket megbeszélem a védőnővel, de tapasztalt anyukák tanácséra is kíváncsi vagyok.szerintem ez nem baj.és ez a honlap azért készült, hogy kérdéseket tegyünk fel.

2012. júl. 28. 18:15
 8/8 anonim válasza:
nekünk nagyon bevált a Gripe water. 1 hónapos kortól adható és nem kell folyamatosan /kaja közben vagy után kell adni, naponta max 6 alkalommal/. én úgy adom, hogy amikor látom, hogy fáj a pocak, beadok egy kanállal vagy az infacol szipkájával és max fél óra múlva megkönnyebül. homeopátiás, így rászokni nem lehet. amúgy kapormagolaj van benne.
2012. júl. 31. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!