Mi a véleményetek Vida Ágiról?
Én nem sokra tartom.
Balga elsőgyerekesként megvettem valami Cd-jét - nagy hiba volt. Csak copy-paste Áginak hívom, semmi forradalmi ötlete nincs, csak magát ismétli, mantrázva.
Mi az, hogy babapszichológus?!?
Nagyon beképzeltnek, arrogánsnak tartom, kioktató stílusú, cseppet sem képes más helyébe képzelni magát, nulla empatikus készség.
Ha ő is egy fórumozó anyuka lenne ezen az oldalon, biztosra veszem, hogy abba a típusba tartozna, aki képtelen elfogadni mások véleményét, minden csak úgy lehet jó, ahogyan ő csinálja.
Számomra a "tanácsai" pontosan olyanok, amelyeket bármikor, bárhol megtalálhatok az interneten, sosem éreztem úgy, hogy bármikor is valóban az én vagy a babám problémájával foglalkozna, ehelyett remekül be tud skatulyázni bármikor, és ha elmondom, hogy az én problémám nem ilyen típusú, akkor is köti az ebet a karóhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!