Szerintetek lehet autizmus jele? Vagy mik lehetnek ennyi idősen a tünetei?
Arra ne alapozz, hogy nem szereti, ha puszilgatjátok, ölelitek. Az én fiam is ilyen volt sokáig. Már azon agyaltam én is, hogy valami gond lehet.
Most 21 hónapos és kifejezetten igényli az ölelést, összebújást. Az én legnagyobb örömömre! :) De ez a nagy "szeretetéhség" kb egy hónapja kezdődött.
Azért egy szakembernek megmutatnám, kérdezz rá a háziorvosnál, majd ő továbbküld. De lehet, hogy csak tetszik neki és idővel elhagyja.
szerintem ez baromira nem autizmus jele, hanem annak, hogy ki akar jönni a járókából!
nekem autista gyanús a fiam, tudok egy pár dolgot az autizmusról, de ne haragudj, nem túlzás erre ráparázni így???
amúgy nincs tünete 13 hónapos korban, mert a 3terület amit érint majd ezután kezd el olyan szakaszba lépni, hogy észrevehető legyen ha nem olyan mint a többiek.
pl. hogy szerepjátékozik-e, teremt e kapcsolatot más gyerekek, beszél-e majd... majd!
nem pedig az, hogy rázza a járóka rácsát...
Ez nem autista tünet.
Vannak olyan jelek, amikkel korán fel lehet ismerni az autikat, de azok között ez nem szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!