5 hónapos tápszeres babámnak 3 napja nincs széklete. Mit vegyek neki? Glicerin kúpot lehet?
Figyelt kérdés
Ma este hőmérőztem, meleg fürdés után masszíroztam, tornáztattam, de semmi.Napközben és este is ivott vizet.
Glicerin kúpot adhatok neki?Mi az ami holnap beindítaná a székletet?
Tápszert nem tudunk váltani.
(A sárgarépa a bűnös az tuti.)
2012. júl. 22. 22:31
1/6 anonim válasza:
Alma,sütőtök,szilva,barack ezek beindítják!De főzve!
Glicerineskúp egy fél!
2/6 anonim válasza:
Esetleg Laevolac szirup.Nálunk csodát tett,még aznap,hogy evett egy mokkáskanálnyit.Ez tömény cukorszirup,nem gyógyszer.
3/6 anonim válasza:
igaza van nekem a doki mondta hogy a kamilla tea is csak akkor segít ha jó cukros
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. júl. 23. 07:36
5/6 anonim válasza:
Csak akkor adj kúpot, ha fáj a pocija, ha nem fáj, akkor fölösleges. Inkább vegyél szilvát frissen, vagy üvegeset, attól biztosan beindul a kaki. Almát ne adj, mert az megfogja a hasát.
6/6 A kérdező kommentje:
Már nagyon nyöszörgött, így kapott egy felet.Vettem őszibarackot, azt is evett.Sikerült a dolog.
2012. júl. 23. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!