Tápszeres babáknak milyen színű a széklete? Nekünk nagyon sötét, olyan spenót zöld színű és sürű? Az normális? Vagy esetleg túletetem és azért ilyen?
Nekünk is ilyen 1 hónapja. Mi 'szedtünk' rá Normaflort (20 napon keresztül), semmit sem változott.
Ma voltunk orvosnál miatta, azt mondta, hogy normális dolog. Ráadásul mi hozzátápláljuk, így még az ételek is színezhetik és nekünk a széklet masszás állagú (rostos).
Ja, és én ha akarnám se tudnám túl etetni a lányomat, mert ha 10, akkor 10.. nem 9 vagy 11, hanem pont 10. Nem enged belőle..
Milyen tápit esztek? Nekünk a BEBA H.A. A.R.-re pl rá volt írva, hogy a tápszertől zöldes széklet gyakori.
Nézd meg, hátha ...
Amúgy amikor másra váltottunk, akkor is zöld volt a kaki.
Az a lényeg, hogy ne legyen habos, meg egyéb extremitások.
2. vagyok, Milupát kap. A lányom is egy idő múlva tápszeres lett, nála Beba HA-t használtunk, de attól sem volt zöld.
Nem hiszem, hogy túletetnéd, attól inkább bukna, vagy görcsölne.
Gyerekorvosotokat kérdezd meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!