Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babáknak a széklete...

Vivko7 kérdése:

Tápszeres babáknak a széklete ilyen?

Figyelt kérdés

1 hete adom 6 hetes kisfiamnak a tápszert, de olyan nyúlós néha a széklete tőle hogy nagyon nagyon sokat kell erőlködnie szegénykémnek(hála az égnek nem sír) de nagyon sajnálom :(

mit adjak neki?mit tegyek?

2012. máj. 14. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a Mecsek babateát ajánlotta a védőnő, ebben van kamilla és édeskömény. Nálunk bevált.

De a sima kamilla tea is jó szerintem.

2012. máj. 14. 23:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk a Mecsek babatea nagyon nem vált be (fájt tőle pici lányom hasa), de az én környezetemben is van olyan anyuka aki esküszik rá (tehát baba függő).

Nálunk a BioGai probiotikum cseppek váltak be a kaki rendezésére.

Egyébként nagyon változó lehet egy baba széklete, nekünk azt mondta a dokink (aki gasztroenterológus is) hogy amíg nem véres addig nincs gond (az én kislányom volt hogy nyúlósat kakilt, volt hogy zöldet, fehér emésztetlen darabokkal). Tehát nekünk a probiotikum és később a hozzátáplálás oldott meg minden gondot. Az meg hogy erőlködik természetes, nagyon sok baba van így ezzel (még akkor is ha teljesen normális a széklete), nekem azt mondta a védőnő ez azért van mert meg kell tanulniuk használni a popsijuk záróizmát.

2012. máj. 15. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!