Nem eszi a tejpépet. Mi legyen így az uzsonna/vacsi?
táplálódik hozzá??? :DDDD
kösz, jót nevettem :D
ha egy hónapja kezdtétek a hozzátáplálást akkor még anyatej legyen az uzsi és a vacsi is.
10órai és ebédet váltsd ki! tudod, a fokozatosság a fontos!
majd később az uzsonna tejtermék legyen, joghurt, krémtúró... a vacsora meg az ami az ebéd, vagy kenyér feltéttel.
10órai gyümölcs, keksszel dúsíthatod, ebéd pedig zöldség+hús
Szia!
Nekem 7és fél hónapos a babám!
Én uzsonnára natúr joghurtot adok gyümölccsel Pl:almapüré,barack,banán...vagy csinálok szitán áttört málnalé amiben nincsen mag gyümölcscukorral lehet ízesíteni,tehetsz bele neki natúr kukorica pelyhet jól összetörve.
Aztán lehet venni natúr gabonapépet van multis,köles,kukorica pehelyt ezeket víz hozzáadásával is lehet csinálni és keverek hozzá 20ml gyümölcspépet ezek elég kiadósak.
Vacsora:
a hEINZ-NEK VAN RIZSPEHELY-de sima iízsből is tudsz "rizsnyákot" tulajdonképen szétfőzöd a rizst én tápszerben szoktam megcsinálni fahéjjal és vaniliával ízesítem,de mindenképpen tegyél bele egy kis gyümölcsöt a kaki miatt ne hogy székrekedése legyen.
Darakása,Kukoricakása-ezeket is tápszerrel csinálom,de ilyenkor még simán adhatsz neki tápszert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!