Megfurdethetem mindennap a 6 hetes kislanyom?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 12:10
1/11 anonim válasza:
Általában minden baba fürdik mindennap, úgyhogy persze.
2/11 anonim válasza:
Persze.Nyugodtan. Mi 3hetes koráig fürdettük kétnaponta a bőre miatt,de azóta minden nap,sőt amióta ilyen meleg van néha délelőtt is pancsol. Ő most 4,5hós.
4/11 anonim válasza:
Bocsánat,hogy írok,laikus vagyok egyenlőre,de nem mindennep kell fürdetni a gyereket?
Vagy másképp érted?Áh de azt nem lehet,hogy a pancsolóra gondolsz a kertben,mert ahhoz még fiatal.
Öhm azthiszem én valahol lemaradtam,mert én úgytudom,hogy minden nap kell...mindt ahog te is fürdezs minden nap.Tuti félre értettem vmit,magyarázd meg légyszi...
5/11 anonim válasza:
Én is elejétől fogva naponta fürdetem. A kórházban is naponta fürdették! Ekkora melegben meg nap közben is lehet egy gyors kis hűtőfürőt csinálni!
6/11 anonim válasza:
Én is tapasztalatlan vagyok még...37 hetes...de én is úgy tudtam,hogy évszaktól függetlenül,már újszülött korától minden nap kell fürdetni.
7/11 anonim válasza:
12.15-ös vagyok. Sokan azért nem fürdetik minden nap, mert féltik a bőrét a babának, meg hogy ő úgysem lesz koszos. Nos ilyen melegben bizony megizzadnak, szóval minimum egyszer nekik is jól esik!
8/11 anonim válasza:
Igen tényleg van ilyen hogy nem minden nap fürdetik a babákat Németországban nagy divat de itthon n minden nap kell fürdetni!!!!
9/11 anonim válasza:
2 hós korig én is csak 2 naponta fürdettem. Akkor még nem volt meleg és örültem is ha nem kellett mert nem voltam még jó passzban. Februári baba.
10/11 A kérdező kommentje:
En is termeszetesnek veszem megfurdetni a babat mindennap,foleg ezekben a nagy melegekben.Olvastam egy konyvben ,hogy a baba boeren vannak olyan bacilusok amik vedik a baba borenek ellenallo kepesseget es ezert gondoltam megkerdek maokat is,mivel en furcsalom ezt a dolgot,hogy ne furosszem mindennap.Koszonom a valaszokat.
2009. júl. 16. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!