Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Neogronormon vagy Bepanthen?

Neogronormon vagy Bepanthen?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Én is Sudocremet és a patikait ajánlom. A S. sokáig megtartja azt a védőréteget, amit képez, ezért praktikus éjjelre, vagy ha történés után nem tudsz azonnal pelust cserélni'

Maximálisan igaza van annak, aki szerint ne vásárolj be, úgy is fogsz mindenféle mintát kapni. legalábbis Szegeden igy van'

2009. júl. 15. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
13%

13:51-es: Most ezt komolyan miért kellett?

Sajnálom, ha veled ilyesmi történt, továbbra sem tudom elképzelni, sőt, mondhatni baromságnak tartom, hogy "összenőhet".

Ugyan nem érdekelt és magamtól pont ezért nem kerestem volna rá, de utána néztem a jó barátodnál és ott sem találtam ilyet, bár biztos bennem a hiba, mert nekem annyira nem jó barátom.

A 40 éves orovsi tapasztalat pedig valóban tiszteletre méltó, de nem tévedhetetlen.

És hogy meglegyen az örömöd, hogy nekünk is megvan a magunk baja, hát leírom, hogy nekünk minden pelusozásnál muszáj valamilyen popsikrémet használni, annyira érzékeny a kicsi bőre.

2009. júl. 16. 01:42
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 01.42-es!

Mit miért kellett? Kinevetted a válaszomat, ezért magyaráztam meg bővebben. A gyerekorvos tévedhet, de Te nem??? Nem értem...

És miért gondold, hogy örülök annak, hogy a babádnak érzékeny a popsija? Nekem tök semleges, nem ismerlek téged sem és a babádat sem. Nagyon negatív a hozzáállásod.

A kérdezőnek adtam választ, hogy erre is figyeljen, mert előfordulhat. Tehát csínján bánjon a popsikrémekkel, és a törlőkkel. A legjobb amit tehet, hogy langyos vízzel kimossa a nem odavaló dolgokat a baba nemi szervéből.

2009. júl. 16. 10:16
 14/17 anonim ***** válasza:
6%

Csak a hozzáD állásom negatív, bocs, de nem vagy szimpi egyáltalán. Nem írtam, hogy tévedhetetlen vagyok, viszont igen, kinevettelek, mert butaságot írtál. És aztán még ki is oktattál, és megmondod, hogy örüljek, hogy nálunk nem fordult elő...ugyan. Majd én eldöntöm minek örülök és TE nem vagy köztük.

Egyébként a gyógyszertári nekünk sem jött be, maradok neogranormon "rajongó".:)

2009. júl. 17. 00:27
 15/17 anonim ***** válasza:
21%
Bocs az offért...
2009. júl. 17. 00:34
 16/17 anonim válasza:
idióták :D
2009. dec. 30. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Hú bocsi,nem akartam vitát,csak megvettem mindkettőt,és nem tudtam melyiket használjam.
2010. jan. 7. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!