Mikor és hogyan állítottad át a babát 3-ról 4 órás napirendre?
Én nem "állítottam át"
Eleve 8 körül kelt, este 19-20 óra körül már aludt. Az éjszakát átaludta már pár hetesen. Ha 4 óránként enne, akkor 4 evés sem férne a napba. Úgyhogy így eszik: 8-11-14-17-és elalvás előtt
Igazából az oviban is 8-9 között reggeliznek, 11-12 között ebédelnek, 15 körül uzsiznak, szóval még ott is 3 óránként kapnak. akkor látom csak értelmét, ha korán kel és későn fekszik a gyerek.
soha... pedig már 2,5 éves
első válaszoló, nem, nem 3 óránként esznek az oviba, bölcsiben, még gyakrabban :)
8kor reggeli, 10kor 10órai, f12kor ebéd majd alvás és 3kor uzsi, szóval még egy étkezés be van sűrítve, de kell is nekik.
nem hiszem amúgy, hogy át kéne állítani erre a babákat, ha ez az igényük akkor jó, de ha 3 óránként éhes akkor nem lehet mit csinálni
Az első gyerekem éhen is halt volna, ha nem kap enni 3 órán belül.
Nincs ilyen, hogy 3 meg 4 órás napirend.
Egyszerűen figyeld a babádat. Ha nem éhes 3 óra múlva, akkor etesd 4 óra múlva. De ha éhes, akkor mégis mire várnál még egy órát????
Azt hiszem értem a kérdést :)
Én ezzek küzdöttem az eslő néhány hónapban. a 3 órai evések nagyon megterhelők voltak nekem, mivel első gyerek felébredt, peluscsere stb szopi, mivel nem volt elég pótoltam tápszerrel és már eltelt másfél óra, mire visszaalszik a gyerek más csak fél órád van, míg összeszeded magad stb, pihensz max fél órát és ismét ébred :) kezdődik az egész az elejétől.
a 4 órai evésnél több időd van pihenni és a gyereknek is. De a gyerek dönt! Az enyém nem bírta a 4 órát, próbáltam állítani a programján, de nem engedte, 10 hónapos és most is 3 óránként eszik kivéve délután.
Ha mégsem erre gondolták, akkor bocsi a sok tapasztalat megosztásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!