Mitől lehet, hogy kéthetesem a napi 7-8 szopizásból 6 alkalommal jóllakik,1-2 szopizás viszont órás, másfél órás cicire visszasírásba torkollik, mintha nem lakna jól?
Figyelt kérdés
Második babóm, de nem tudom még eldönteni, h éhes maradt, fáj-e a hasa vagy csak anyára vágyik. Mellesleg így mellette nem tudom ellátni a háromévesemet...2012. márc. 9. 08:25
1/1 anonim válasza:
Szia.
Ne stresszelj te már tisztában vagy vele,hogy egy kisbabának anya melle nem csak a táplálék kielégítésére szolgál.Cumizik érzi a meleget biztonságban van és ez megnyugtatja,plusz ilyenkor,már elkezdődik sőt van akiknél javában tart a hasfájás a te meleged csillapítja a feszülő idegen érzést.
A 2. gyermekkel nem könnyű,ha van a családban kicsi testvér is mert a 3 évesed még kicsi.Nem is tudom mit lehet ilyenkor tanácsolni az én gyermekem már 7 éves volt amikor megszületett az öcsi.Ő inkább az anyjaként kezelte és én kaptam tőle ha sírt a pici,hogy miért hagyom?:)Kitartás sok sok türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!