Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes babával elmehetek egy...

4 hetes babával elmehetek egy másfél órás autóútra?

Figyelt kérdés
A napokban fogok szülni. Kb négy hét múlva van egy tárgyalás, mindenképpen részt kell vennem rajta (ügyvéd vagyok). Budapesten élek, és Egerben lesz a tárgyalás. Szerintetek elvihetem magammal a babát? A tárgyalásra pesrze nem vinném be, vinném magammal a babysittert, és ő addig vigyázna rá, csak az érdekelne, hogy egy 4 hetes babát lehet utaztatni másfél óráig oda, aztán ugyanennyit vissza?
2010. ápr. 23. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg végig fogja aludni az utat, nyugodtan viheted.
2010. ápr. 23. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólóval...valószínűleg végig alussza.Csak készíts egy b tervet is ,ha még se aludna,mert gondolom ha sírna nem dobnád cicire a tárgyaló terem előtt.
2010. ápr. 23. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Én semmiképpen nem vinném, még nagyon picike lesz.

Az utat valóban végig aludná, de még a tárgyalást is bírja ki szegényke? És a vissza út?

Nagyon megviselné szerintem.

De ez csak egy vélemény, kérlek ne hurrogjatok le.

Magamból indulok ki.

Az én babáim, volt hogy óránként éhesek voltak.

De persze ezt te még nemtudhatod.

Viszont az első pár hét alapján már jobban tudsz tervezni.

Jó babázást!!!

2010. ápr. 23. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Minekután a tárgyaláson a kérdezőnek részt kell vennie, gondolom nem hobbiból szeretne ott lenni, így az nem lehet opció, hogy ne vigye magával szerintem.

A baba több, mint valószínű, hogy az úton aludni fog többnyire. De ha mégsem, mert utálja az autót (lsd az én fiam), akkor sem lesz baja, csak te bírd idegekkel ahogy sír. Miutána babysitter ott lesz, így nem egyedül fog ülni hátul, így tud neki énekelni, stb. Szerintem minden ok lesz.

Ami viszont fontos, hogy csak az autóúton tedd a babát a hordozóba. 1.5 óránál többet nem nagyon tesz jót a gerincének a hordozó. Vigyétek el a mózeskosaras babakocsit és legyen abban a köztes időben.

Majd azt is látni fogod, hogy tudsz-e szoptatni (így legyen!) és akkor számíts rá, hogy kb 2-3 óránál többet nem fog bírni szopi nélkül. Ha netán tápszeres lesz, akkor pedig ez is megoldódott, hiszen a babysitter bármikor meg tudja etetni.

Nem lesz semmi gond, vidd magaddal nyugodtan. Sokkal jobb neki veled, mint nélküled - pláne ha szopizik.

Könnyű szülést és sok boldogságot!

2010. ápr. 23. 17:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!! A tárgyalás nem fog többet tartani egy óránál, és addig a baba az egyik kolléga irodájában lenne a babysitterrel(ahol van ágy, mikró, meg minden körülmény, ami csak kell). Gondoltam, azt az egy órányi etetést meg meg lehet oldani lefejt tejjel (vagy tápszerrel). Első baba, és nagyon tapasztalatlan vagyok, de azt sejnos nem mondhatom az összes ügyfelemnek, hogy viszlát, és jöjjenek vissza két év múlva, mert ebben a szakméban nem így működik :(

Gondoltam arra is, hogy itthon hagyon, de 2x másfél óra út + 1 óra tárgyalás az már legalább 4 óra. Annyit meg nem akartam nélküle lenni.

Köszi a v

2010. ápr. 23. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
persze! az én fiam élete 4. napján autókázott közel 200 km-t. Valahogy haza kellett vinnem:) Végigaludta az utat, szerintem észre se vette. Egy ekkora gyereknek még tök mindegy szerintem, hogy hol van, csak gondoskodjanak róla, vagyis teli pocak, üres pelus, ne fázzon, aludhasson és ennyi.
2010. ápr. 23. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
mi sokat autóztunk kisfiunkkal onnatól kezdve, hogy megszületett. a babód tényleg minden valószínűség szerint végig alussza majd az utat és célszerű lenne pont indulás előtt megetetni. 1 órát kell nélkülöznie, ha esetleg felébredne, ott lesz a bébiszitter, mint írtad, nem hiszem, hogy gond lenne. mindössze 1 óra.
2010. ápr. 23. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkabb vidd magaddal!

Indulas elott etesd meg es ugy induljatok, hogy ha pelust kell cserelni ut kozben vagy ujra megehezik meg tudjatok allni egy parkoloban es a targyalas elott is legyen boven idotok egy osszebujos szopira.

Konnyu szulest es szep babazast!!

2010. ápr. 23. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyetlen, aki nem javasolta. :(

Egyértelműen magamból indultam ki és a gyerekeimből, bocsi.

Tégy beletásod szerint, és az hogy tapasztalatlan vagy, nem baj. Mi is azok voltunk, amíg meg nem pillantottuk a Csodát. Onnantól mindent tudni fogsz ösztönből.

Ha megszületik majd, akkor sokkal könnyebben tusz dönteni bármivel vele kapcsolatban.

Majd számolj be róla..........

2010. ápr. 24. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!