Britax First Class Plus 0-18, vagy Concord Ultimax 0-18, avagy Besafe Izi Combi 3x? Ti melyiket választanátok?
Egyébként ha valakit érdekel megkaptam a 2005-ös teszt eredményét, ahol tesztelték a Concord Ultimaxot a következő eredményekkel:
biztonság: kielégítő
használhatóság: elégséges
komfort: jó
kezelhetőség: kielégítő
Összesítettként "elégséges" osztályzatot kapott...
a kérdező 10 es válaszára:
Ez a Te igényed.
:kielégítő neked elég vedd meg,nekem nem az
ha ADAC tesztes ülés az legyen ++ vagy + de rosszabb ne.
Úgyhogy állítom hogy 0-18as tesztelt ülés NINCS ami jó eredményt ért el.
De, isofixes 0-18-as ülés van, ami jó eredményt kapott!
Mégpedig a BeSafe izi Kid!!!
Idézem: "A biztonságos gyerekülés egyik mintapéldájának a HTS iZi Kid X1 Isofix bizonyult, amely körülbelül négyéves korig (18 kilogrammig) használható. Ha a kisbaba ilyen székben ül, akkor frontális ütközésnél nagyon alacsony, oldalütközésnél alacsony terhelésnek van kitéve. Ez a termék dicséretet érdemel a biztonsági öv jó felfekvése, a magas háttámla és az autóhoz való stabil rögzítés lehetősége miatt is."
Tehát van. :)
Köszönet az előttem szólónak!
Nem kívánok felesleges vitákba bocsátkozni kedves háborgó kommentelő, de amint látszik a Besafe több ülése is "jó" eredményt kapott, szóval kár folytatni.
A tények makacs dolgok, fölösleges ellenük menni, egyébként sem ez a célja ennek az oldalnak szerintem. Feltettem egy borzasztó egyszerű kérdést, kinek mi a tapasztalata az általam megjelölt 3 ülésről, és ki melyiket választaná. Rajtad kívül mindenki fel is fogta a lényeget.
Fölösleges túlpörögni a dolgot...
Így van, nem kell túlpörögni.
Csak nem szeretem, mikor valaki állítja, hogy nincs, mikor igenis van! Tény, hogy (valakinek) drága, de attól még az létezik! :)
Még így utólag megosztom azzal, akit érdekel, hogy végül a Concord Ultimaxot vettük meg.
A Britax First Class-ba már bele se ültettük, hogy kipróbáljuk, mert mint ahogy az eladó mondta, ez igazából csak egy 9-18 kg-os ülés, amit hátrafelé is be lehet kötni, nem lehet olyan mélyre dönteni, hogy az igazán kényelmes legyen egy olyan babának, aki még nem tud ülni. Azért bele akartam próbálni a csöppem, de mikor odarakták elém már nem :) Tényleg totál ült volna benne, az tényleg inkább csak a már ülni tudó babáknak való, de azoknak nagyon praktikus lehet, mert háttal is beköthető, és az ritka madár a 9-18-as kategóriában.
Úgyhogy a Besafe és a Concord maradt csak versenyben, és én még hajlottam volna a majd 50 ezerrel drágább Besafe-re, de egy igen "buta" dolog, ami teljesen kívül esett az ülések témakörén, döntötte el a dolgot. Vettünk egy igen drága matracot a kiságyba és nem volt jó a méret, ezért muszáj volt levásárolnunk az összeget. És mivel már 4 hónapos révén gyakorlatilag mindenünk megvan, így megvettük ott az ülést, de ott csak a Concordot lehetett kapni.
De megmondom őszintén, én örülök neki, hogy így alakult. Nagyon masszív és kényelmes kis ülés, és nekem külsőre is ez tetszett a legjobban. Egyébként pedig más fórumokban is az egekbe magasztalták, azt írták nagyon jó lett a tesztje. Azt mondjuk nem tudom, hogy melyik, mert gondolom többféle van az adacon kívül is...
Szóval Concord!
Ha valakit esetleg még érdekel, imádjuk a Concordot! A csöppem imád utazni, mióta ebben ül. Nagyon jól kilát belőle hátrafelé, úgyhogy nagyon szórakoztatni sem kell, mikor nem alszik, mert nagyon jól elvan benne, nézelődik...és persze nagyokat alszik, nagyon kényelmes.
Szóval csak ajánlani tudom!
Örülök hogy bevált az ülés amit választottatok.
Érdekes amit a Britaxról írtál. Nekünk bevált, pedig még nem tudott ülni, amikor elkezdtük használni. De volt hozzá baba bélés, ami nagyon szépen kitámasztotta. Sosem panaszkodott benne, pedig sokszor utaztunk, egy-két órákat alkalmanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!