Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik gyerekülést javasolnáto...

Melyik gyerekülést javasolnátok, mikor a baba kinövi a hordozót? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
Vannak elképzeléseim, de még nem sikerült dönteni. 8 hós, most kezdi kinőni. Mindenképp minőségit szeretnénk, inkább használt legyen, mint nagyon gagyi. Egyenlőre a concord ultimaxot nézegetem, de lenne egyéb ötletetek? Köszi

2012. márc. 6. 12:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt néztem ki majd a fiamnak, ha odanövünk :)

2012. márc. 6. 12:54
 2/18 anonim ***** válasza:
Én is 0-18 vagy 9-18 asba tettem a nagyobbjaimat amikor kinőtték a hordit, és most is így fogok tenni. De azt figyeltem meg, a legtöbb anyuka egy füst alatt szeretné lerendezni ezt az autósülés kérdést, és a tanácsok ellenére (az autósülést forgalmazó üzletekben se szokták javasolni ezt a túl nagy kategóriát) a 9-36 ost veszik meg.
2012. márc. 6. 12:57
 3/18 A kérdező kommentje:

Én is a 0-18-ban gondolkodom leginkább, mert még nincs 9 kiló. Én inkább veszek használtat, de mindig épp a megfelelőt. Például a nagynak is minden méretben volt bicója, persze használtan, de legalább mindig jó volt neki.

Most azon filózom, hogy ez a concord megéri-e az árát. Használtan is 30 körül mozog, az új olyan 75-80 körül van... A youtubos videó szerint elég jónak tűnik.

2012. márc. 6. 13:08
 4/18 anonim ***** válasza:
Concord Ultimax, egyértelműen. Én ódzkodom a "no name" olcsó ülésektől. Ráadásul a bababoltok hiába forgalmazzák, törésteszt legtöbbről nincs sehol, az pedig hogy megfelel az előírásoknak, még nem jelenti hogy biztonságos is. Az anyag, a hátlap, maga az ülés ezeknél a típusoknál nagyon silány minőségű anyagokból készül. Pl. találkoztam olyannal, (nagy nevű bababoltban forgalmazzák)ahol a huzat 80% nylon, de ez még hagyján, az ülés "kagyló" részét kézzel tudtam csavargatni...El sem akarom képzelni, egy ütközés során mi történhet.
2012. márc. 6. 13:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyit, szerintem inkább egy használt, de márkás ülés, mint egy olcsó, "no name".
2012. márc. 6. 13:12
 6/18 anonim ***** válasza:
a második vagyok. Én is a concord ultimax-szal szemezek.
2012. márc. 6. 13:14
 7/18 A kérdező kommentje:
2 típus van ebből az uétimaxból, az állapotát tekintve. Vagy 15-20 körül van, de akkor a huzata fakó, vagy 30 körül, de szép állapotban. Vajon melyik lenne a jobb megoldás? A 30ezresen szép, eredeti huzat van. a másikhoz meg vagy veszek, vagy varratok egy huzatot, hogy mégse tök kopott, foltos legyen. Szerintetek?
2012. márc. 6. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:

Ezt nem látom kopottnak.

[link]

Ezen pedig vadi új huzat van.

[link]

Ez sem tűnik kopottnak.

[link]

Bár nem tudom fiú, vagy lány a bébi.:) Huzatot 8-10ezer körül kapsz. Én vettem nyári huzatot rá, nagyon jó volt, puha frottirból készült

2012. márc. 6. 13:33
 9/18 anonim ***** válasza:

Huzatok.

[link]

[link]

2012. márc. 6. 13:34
 10/18 A kérdező kommentje:
Na köszi! :) Ezt az elsőt nem láttam eddig, és k9zel is van :)
2012. márc. 6. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!