Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik gyerekülést javasolnáto...

Melyik gyerekülést javasolnátok, mikor a baba kinövi a hordozót? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
Vannak elképzeléseim, de még nem sikerült dönteni. 8 hós, most kezdi kinőni. Mindenképp minőségit szeretnénk, inkább használt legyen, mint nagyon gagyi. Egyenlőre a concord ultimaxot nézegetem, de lenne egyéb ötletetek? Köszi

2012. márc. 6. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Concord Ultimax. Nekünk az van, 7 hónapos volt a lányom, amikor megvettük. Akciós, utolsó darab volt, ráadásul kiállítási darab, alkudoztunk rá nem keveset. Végül 50ezerért megkaptuk a Brendonban. Amiket linkeltek, azokkal csak annyi "gond" van, hogy kb. 2007-es modellek. A szakértők szerint kb. 5-6 év a "szavatossága" az anyagnak, addig azt a biztonságot nyújtják, amit a teszteken produkáltak. Utána viszont elöregszik az anyag, a műanyag már könnyen törik, nem véd olyan jól. Ezért én inkább azt mondom, hogy inkább egy új, középkategóriás, mint egy ilyen felső kategóriás, de erősen elhasználódott ülést vegyetek. A te gyereked is minimum 4 évig fogja használni, gondolj bele, akkor közel 10 éves ülésben ül majd. Mi nagyon sokat autózunk, muszáj volt rááldozni a pénzt, de remélhetőleg jó sokáig fogjuk használni az ülést. Úgyhogy azért gondoljátok át a használt ülés dolgot! Arról nem beszélve, hogy a vaterán rengetegen csinálják, hogy külföldről behozzák a szó szerint kidobott ülést,és itthon meg varr rá egy huzatot, majd eladja 15-20 ezerért. Láttam egy ilyen Maxi Cosi ülést, hát, no komment, nagyon felháborodtam! Persze mindegyikre rámondják,hogy balesetmentes, de ha nem szeded szét teljesen,nem látod a belsejét. Kérlek óvatosan vásároljatok használt ülést!!! Az Espiro nagyon jó, középkategóriás ülés, vagy tudom még a Touragoot is mondani, esetleg Bébé Confort!

Nézzetek szét itt, a tesómék Cybex teszgyőztest vettek 35-ért itt, most is vannak jók:

[link]

[link]

2012. márc. 6. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia. Mi isofixest fogunk venni. A párom másról hallani sem akar. Szerintem concord vagy a römer között fogunk dönteni. De megnézheted az ADAC töréstesztjén az üléseket.
2012. márc. 6. 16:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Concord ultimax van nekünk is,8 hós a kicsim és most voltaunk egy 12 órás autóúton vele.aludt benne végig,nagyon kényelmes volt neki szerintem..legalábbis úgy nézett ki..:)és biztonságos is,sokat olvastam róla.
2012. márc. 6. 17:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. most elgondolkodtam. Akkor mindenképpen rákérdezek az évjáratra is.
2012. márc. 6. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Touragoo ülésről csak annyit, hogy vadonat újan, az üzletben kézbe fogva jobbra-balra lehetett tekergetni a hátlapját. Ha a babád már most kinőtte a hordozót, nem fogja 10 éves koráig használni azt az ülést, amit most megveszel. A kislányom 5,5 hónapos korában nőtte ki a hordozót, akkor kapott Concord Ultimax-ot, és most, 17 hónaposan váltanunk kellett, mert kinőtte azt is.
2012. márc. 6. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekünk Maxi-Cosi Tobi van és nagyon szeretik a Törpéim. :)
2012. márc. 6. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi BeSafe-et vettünk, nagyon szeretjük!

De jó még a Maxi Cosi is.

2012. márc. 6. 23:06
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk a kék kis elefánis van.nagyon megéri az árát.stabil,megbizható,masszivés mindemellet gyönyörű.tuti nyerő

2012. jún. 2. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!