Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hisztis babák anyukái! Ti mit...

Hisztis babák anyukái! Ti mit csináltok ha rátör a babára a hisztis dühroham?

Figyelt kérdés
10 hónapos a babám és kb 1hónapja csinálja ezt velem. Valami nem tetszik neki hátravágja magát és üvölt. Persze én következetesen próbálom hagyni olyankor,hogy majd megnyugszik,de neeeeem!!!! Akármilyen hihetetlen de órákon átt képes ezt csinálni. És mikor 1-2 órás üvöltés után elszakad nálam is a cérna akkor kénytelen vagyok felvenni. De így nem tudom elvégezni a dolgomat itthon. Régebben sose volt ilyen,mindig egyedül hagytam amikor főztem mostam....stb és csak néha rákukkantottam és elvolt magába. De most kezelhetetlen. :-( Nagyon el vagyok már keseredve.

2012. júl. 21. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Ez nem hiszti, hanem szeparációs szorongás. (Ha nem lát, fél h bajod esett, sokszor ez heves zokogásban, látszat hisztiben csúcsosodik)

Etetőszékbe, játsziszékbe vidd ki a konyhába magadhoz pl. adj neki játékot, ellesz ő ott!:)

2012. júl. 21. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
9 honapos, nalunk hasonlo a helyzet, de szerintem ez nem hiszti, mert ha meg a legelejen felveszem megpuszilom, akkor magatol folytatja a jatekot, nincs siras, inkabb felelem, hogy nem vagy vele
2012. júl. 21. 14:29
 3/8 A kérdező kommentje:
A szoba és a konyha között egy ajtó van csak és azt is levettük. Tehát lát engem mindig. Nem ez a baja :(
2012. júl. 21. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett lepontozva az elő válaszoló? Szerintem tök igaza van. Az én gyerekem akkor is sírt egy időben, ha látott ugyan, de háttal voltam neki. Szembefordultam vele, szóltam hozzá és abbahagyta. Egy ekkora gyerek még nem tud a szó klasszikus értelmében hisztizni.
2012. júl. 21. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja...ha ki se próbálod a tanácsot.... más ha lát, és más ha a közeledben van. És NINCS hisztis főleg dührohamos baba !! (mi lesz később veled, majd ha tényleg jön a dackorszak???)
2012. júl. 21. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez független attól, hogy lát-e, én tapasztaltam! A kisfiam ugyanezt csinálta 10 hónaposan, és most másfél évesen megint, csak kicsit másképp. Azt akarja érezni, hogy ha szüksége van rád, akkor ott vagy VELE, MELLETTE, magadhoz öleled, számíthat rád. Hiába vigyorogtam én is a másik helyiségből neki, beszélhettem, énekelhettem, addig nem nyugodott meg, amíg magamhoz nem öleltem. Nagyon fárasztó időszak, de elmúlik, hidd el! Semmi baja a babádnak, nem lett, és nem lesz hisztisebb, csak ezen túl kell majd lépnie. Most néhány hétig jobb, ha megerősíted az idegeidet, mert nem könnyű, tudom: ahhoz hogy bármit meg tudj csinálni, időnként előfordul, hogy nem tudsz azonnal odamenni hozzá, és a szíved facsarodhat, ahogyan sír. De nem szakadhatsz ketté, és nincs egy klónod, mert ilyenkor csak ez segítene...:))) Amikor csak lehet, menj oda hozzá, de különben végezd a dolgodat, próbáld lerövidíteni, illetve akkor csinálni, amikor más valaki le tudja a kicsit foglalni. Amit meg nem lehet halogatni, hát ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy beszélek hozzá, és azzal nyugtatom magam, hogy a hangom azért csak tudatosítja benne valahol mélyen, hogy nem hagytam el, nem vesztem el, mindjárt megyek...
2012. júl. 21. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hiszti!

Vidd magaddal konyhába,vagy ahová mégy,és ott adj neki valami foglalatoskodni valót(fakanál,tisztaruha stb)El fog ez múlni,aztán jön a dúrva rész...2 éves a lányom és amit 1 hónapja művel nah az nem semmi

retorzió otthon:beteszem a szobájába a szőnyegre és addig nem jöhet ki amíg be nem fejezte az őrjöngés,nyitva az ajtaja,de nem mer kijönni,hanem szól,hogy anya kész vagyok...

retorzió utcán,boltban:bekötöm a babakocsiba és irány haza,hazáig ívbe feszülve taknyosra ordítja magát,miközben mindenki sajnálkozva nézi,hogy vajon mi baja lehet szegény kicsinek....

Na ez a hiszti....

2012. júl. 21. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ó utolsó mintha az én fiamról írtad volna:)Ez nem hiszti szerintem sem,szeparációs szorongás lehet.El fog múlni idővel.Ha ennyire sír vidd magaddal,órákig ne hagyd hogy sírjon.Lassabban haladsz,az biztos.Csináld a dolgod este amikor már alszik,és nap közben is akkor.
2012. júl. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!