Tulajdonképpen miért nem szerencsés egy nap kétszer v. háromszor is adni tejpépet a babának? (Tudom, hízlal, de akkor is baj, hogy nai többször eszik ha kifejezetten az lenne a cél, hogy hízzon? )
Szia!
Állítólag van némi hasfogó hatása. Ezen kívül a tejpépet enni tudó babáknak szüksége van más "értékesebb" táplálékra is mint főzelékek, gyümölcsök stb.
Ettől függetlenül én ha nem is rendszeresen, de szoktam többször is adni tejpépet. Délelőtt gyümölcsel keverve, délután meg simán. Az én lánykámra is ráfér még egy kis husi:)
Én reggelire adok tejberizspépet a babának, néha előfordul, hogy a vacsit nem jól eszi, vagy úgy gondolom, hogy korábban vacsizott és még éhes lehet este akkor még összekeverek neki egy kicsit. Általában megeszi, mert szereti. De inkább 2x kap főzit. (dokinéni mondta)
1 éves múlt
igazából nem hízlal, eltelít. sokkal "nehezebb" kaja számára, mint a tápszer, ezért nem ajánlják. Nem fog a gyerkőc annyiszor étkezni, amennyiszer ajánlott. Na meg ha kétszer háromszor eszik ilyet naponta, akkor mellette miket fog még enni? Én félnék tőle, hogy hasfájás lesz a vége, mert teleeszi magát.
Mennyi idős a baba? mert azt nem írtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!