Nincs pénzem az elkövetkező 2 hétre tápszerre már, a fiam 11 hónapos lesz 1 hét múlva adhatok neki rendes tejet? Bolti. Vagy inkább ne adjak neki tejes dolgot most 2 hétig reggel este, várjam meg míg 1 éves lesz a tejjel?
Figyelt kérdés
Mennyire kell ezt szigorúan venni?2012. júl. 21. 08:27
11/17 anonim válasza:
Szerintem adhatod nyugodtam a tartósat is, az csak annyi hogy hőkezeléssel tartósították, mint pl a paradicsomkonzervet. Ha a zacskós tejtől nem lenne baja, akkor a tartóstól sem hidd el, ha meg kipöttyösödik, akkor a zacskóstól is kipöttyösödne. Vitamint meg kaphat gyümölcsökből, zöldségekből is, bár ha itt tartunk szerintem a zacskós tejben sincs túl sok vitamin, akkor már inkább házitej!
Szóval szerintem adjad neki nyugodtan.
12/17 anonim válasza:
Első vagyok , az jutott még eszembe hogy próbálhatod híg tejbegrízként ahogy anyáink , azt bizti szeretni fogja és laktatóbb is , azt amúgy is tej+vízben érdemes főzni - ovis tejbegríz ,nyammm
Add neki ,próbáld meg nyugodtan.
13/17 anonim válasza:
A tartós tej ugyan olyan jó . Ha meg lesz rá keret érdemes kecske tejet venni , azt is vizezni érdemes .
14/17 A kérdező kommentje:
Most eszembe jutott hogy van a férjem munkahelyénél egy tehenészet állítólag. 150 ft egy liter igazi tehéntej, ha az még üzemelne, hoznék onnan jól felforralnám azt ihatná nem?? Az mégse 300 ft mint a dobozos itt nálunk a boltban.
2012. júl. 21. 13:48
15/17 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod a tartósat, a doboz anyaga és a hőkezelés miatt áll el sokáig. NINCS benne tartósítószer! Ezt nem kell forralni, de a házi tehéntejet igen. Az én lányom is 11 hónapos kora óta bolti tejet iszik, 2.8%osat. Én úgy csináltam, hogy a tápszer után külön adtam egyre nagyobb addag tejet, hogy érezze az ízét is. Mondjuk ő nem válogatós.
16/17 anonim válasza:
Milyen tápszert isztok? Ha megírod a címed priviben én küldök nektek.
17/17 anonim válasza:
Szia!A házi tej a legjobb,tejbegríznek is.Felforralod,visszahűtöd ez nagyon lényeges.Szomorú hogy ilyen helyzetbe kerülnek családok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!