Rosszul evő babák anyukái? Ti nem érzitek hibásnak e miatt magatokat?
Én amikor már úgy érzem, hogy nagyon elegem van, elviszem a gyermekorvoshoz, nyugtasson már meg, hogy kutyabaja. Szerencsére nagyon jó orvosunk van, és minden egyes alkalommal alaposan megvizsgálja, nem fáj-e valamije. Ő is mindig csak annyit mondott, hogy KÍNÁLGASSAM. Csak már nem tudom sokszor, hogy mivel, mivelhogy nincs kedvence.
Mi már a kiszáradás határán is álltunk, ugyanis a folyadékpótlással is voltak problémáink. Ekkor fedeztem fel a Milupa őszibarack ízű teáját, amit kislányom iszogatott, jobban, mint a vizet.
Épp a múlt héten vittem el ismét az orvoshoz, mondtam, hogy mit iszik, vizet meg nem igazán. Ekkor javasolta, hogy ne adjak teát, meg semmilyen más löttyöt, ugyanis az szinten tartja a vércukrát, így soha sem lesz igazán éhes emiatt. Azóta csak vizet kap, ha szomjas megissza, és talán egy picit jobban is eszik.
Én nem adok semmiféle nasit, édességet, mert akkor még ennyit sem enne, mint most. Szerintem próbáld ki azt, hogy pár napig nem adsz édességet, hátha javul a kislányod étvágya.
5.ös válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!