Ha most 19-es a kislányom lába, akkor mekkora cipő kell neki őszre?
Figyelt kérdés
Most lenne lehetőségem féláron venni, csak nem tudom mekkorát2012. júl. 20. 23:42
1/3 anonim válasza:
Hat ez az a kerdes amire senki sem tudja a valaszt kiveve a termeszetet...en befurodtem tavaly nagyon a teli kiscsizmaval amit tavasszal(!!!!????!!!!) vettem a kovetkezo telre. Nem tudom mit gondolhattam en az agyas mert meg learazva sem volt olcso es hat persze hogy kicsi volt ra mire eljott az ideje! Ne vegyel semmit csak majd ha eljon az ideje mert hidd el tobbe kerul a leves mint a hus!
En inkabb tobbet adok erte, de akkor veszem a cipot amikor kinotte a regit. Megmerettetem a labacskakat es csakis ugy.
2/3 anonim válasza:
Talán 20-21-es. Persze mérd le most a lábát. ugy hogy körberajzolod. Mert a cipők is máshogyan vannak számozva. Többnyire minden cipőn rajt van cm-ben is a méret. Szóval kb 2-2,5cm-rel vegyél nagyobbat. Aztán, ha mégsem lesz jó, akkor eladod, mert másnak is megfogja érni féláron :)
3/3 anonim válasza:
Én is befürödtem télen a tavaszi cipővel. A lányom lába 22-es volt (és azóta is csak 1 számot nőtt) így vettem neki egy 23-as tavaszi cipőt féláron...ha szerencsém van ősszel jó lesz rá, mert a lába nem nagyon nőtt mostanában. A nagyobbik lányom lába viszont 1 év alatt 6 számot nőtt. 1 évesen 19-es volt a téli cipője (vagyis 1.5 évesen) 2.5 évesen meg 25-ös. Szóval az elsővel értek egyet, mert egyszerűen nem lehet megjósolni mekkora lesz és ha te megveszed féláron akkor még ha nem is használja se biztos, hogy árában el tudod adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!