Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipő vásárlása, merre...

Első cipő vásárlása, merre induljak? Kislányom 10 hós, már lépegetünk.

Figyelt kérdés
Ezeket nézegettem: [link]
2010. aug. 19. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

ezek kocsicipők járni még nem tudó babának vagy ha nagyon muszáj akkor szobába otthonra.

első cipőnek rugalmas talpu bőrcipő kell.

Deichmannba menjetek be és elefanten v. bobbi shoes-t nézzétek meg.

ne a neten vedd mert mindenképp rá kell próbálni a lábára!!!!

2010. aug. 19. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó helyen keresgélsz, én is itt rendeltem már másodszor cipőcskét a kislányomnak, aki most 15 hónapos. (Nézd meg a Pediped márkájúakat is, gyönyörűek!) Szerintem nagyon is jó a járni tanuló babáknak a puhatalpú, mi utcára is használjuk, és sokkal ügyesebben, élvezetesebben jár ebben, mint a Siesta féltégla szandiban. Sokan a merev, sokan a puhatalpú mellett voksolnak, nálunk az utóbbi jött be!
2010. aug. 19. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:

én most vettem meg az első szandinkat. Nem lehet tutit mondani, mert mindenki mindent mond. Amiket vegyél fontolóra:

* szeretnél-e bele harántemelőt, supináltat vagy sima talpút (a supinált gyógycipő, a harántemelő pedig segíthet megelőzni a lúdtalpat, de erre nagyon okosan egy eladó ezt mondta: lehet h. sántítani fogunk néhány év múlva, de ezért még nem kezdünk el már most bottal járni ---- szóval én a sima talp v. max nagyon picike harántemelő mellett döntöttem)

* a bokáját mindenképpen stabilan kell tartania, kemény kérgű cipő kell - ezért nem jók a puha talpú kocsicipők!

* a talpa legyen-e kemény, hajlékony vagy épp teljesen puha (textil). Szerintem legyen hajlékony. Meg fogod látni, a babád nem fog tudni tipegni a merev cipőben.

Szerintem menj el egy boltba ahol többféle márka van és a babád lábán nézd meg őket, melyikben hogyan tud tipegni. Mi végül a Falcon 2 csatt+1 tépőzáras szandit vettük meg.

2010. aug. 19. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy tudom, hogy az a jó gyerekcipő, ami tartja a gyermek bokáját. Nem így van?

Egy merev talpú cipőben még mindig jobb, ha a cipő tartja a bokát, mintha nem. A puha talpú cipőkben azonban a láb minden porcikája részt vesz a járásban, így nincs szükség arra - sőt kifejezetten káros - ha szelektíven terhet veszünk le a bokáról. Pont ez a koncepció lényege: a láb akkor lesz egészséges, ha megedződik."

2010. aug. 19. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
mi ilyet vettünk neki elsöre,amikor még nagyon-nagyon tanultuk a járást!mostmár kapaszkodva iszonyat ügyesen megy így ez a puhatalpú már nem jó,mert minden irányba esik be a bokája,semmit nem fog a lábán!látni,h nem jó neki így vettünk keményebb talput amelyik fogja a bokáját és kicsit harántemelös!nagyon ügyin megy már benne!ezt a puhatalpút meg akkor adom rá amikor babakocsizunk és tudom,h nem lesz séta!
2010. aug. 19. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam a bokatartósban sokkal többször elesett, mint a puhatalpúban.
2010. aug. 20. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
kinek mi jön be!babámnak meg a puhatalpú nem jó,h rendesen járjon!
2010. aug. 20. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!