Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi tortent a babammal? 9 honapos

Mi tortent a babammal? 9 honapos

Figyelt kérdés

Eddig eljatszott magaban , amig en foztem vagy valami dolgom volt. Letettem es a jatekokkal elfoglalta magat.

Most pedig egyszer csak sir es sir.. Lehetseges, ha hetente ketszer haromszor megyunk anyosekhoz es ott allandoan olben van, hogy megszokta.? vagy mas az oka?

2012. júl. 20. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:

szeparacios szorongas?

nalunk hasonlo a helyzet, csak o maszik utannam, es allandoan belem kapaszkodik, tulajdonkeppen semmit nem tudok tole csinalni

2012. júl. 20. 20:22
 2/6 anonim válasza:
több, mint valószínű!!ilyen nálam is volt amig anyóséknál voltunk 2 hetet utána folyamatosan ölbe kellett,hogy legyen aztán egyszer csak ,hagytam sirdogálni egy kicsit tovább és megszokta most már akár egésznap is elvan 1,5 éves vagy eseleg még a fogacskákról is szó lehet!
2012. júl. 20. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
ezt nevezik szeparációs szorongásnak, teljesen normális, akkor lenne gond, ha nem ezt csinálná. Ki fogja nőni, de ez beletelik néhány hónapban. Most eszmélt rá arra, hogy ő nem egyenlő veled, hanem külön személyiség és ez most még nagyon zavarja.
2012. júl. 20. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális ebben a korban. eddig még szerencsés is voltál hogyha tényleg így elvolt magában!
2012. júl. 20. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
szeparációs szorongás, 18hós kora körül jön majd a 2.
2012. júl. 20. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi köze anyóshoz :)

Nálunk ugyanez a helyzet, 9 hónapos a babácskám és anyafüggésben szenved épp, ezen kívül neki már 8 foga van és most jön az alsó 2 rágófogacska, szóval éjjel nem is alszunk sokat,mert nem alszik vissza, csak szenved :S

Szóval nem vagy egyedül :)

2012. júl. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!