1 hónapos kisbabának milyen ajándékot vegyek?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem kisfiáról van szó!2012. júl. 20. 10:23
1/8 anonim válasza:
68-74-es méretű ruha, plüss csögő, hűtőrágóka.
Ha nem állnak túl rózsásan anyagilag, megkérdezheted milyen pelenkát használnak, és veszel abból egy csomaggal.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szegények. Olyat akarok venni hogy ne mondják hogy ne nézzenek le miatta.
2012. júl. 20. 10:33
3/8 anonim válasza:
Mi kaptunk zenélő forgót, játszó szőnyeget. A pelenkának, popsitörlőnek én is örültem, pedig mi sem vagyunk szegények. Abból rengeteg kell. Én vettem a kisfiamnak alvós kendőcskét és felhúzhatós zenélő plüss figurát a C&A-ból azt nagyon szereti. Vagy babakocsira rakható játékot. Szerintem ruhát úgyis vesznek neki. Mi is kaptunk, de még nagy rá, mire vége lesz a nyárnak akkor nő bele a nyári ruhába:(.
4/8 anonim válasza:
Ja és nagyon szuper fotóalbumot is kaptunk, aminek az elején van 12 kis köröcske és abba lehet minden hónapban belerakni a fotókat. Ez nagyon tetszett és ajtóra rakható betűket a kisfiam nevével.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
vIGYÉL EGY NAGY ZACSKÓS PAMPERS-T
8/8 anonim válasza:
Az én lányom akkortájt legjobban a zenélős figurákat szerette, azokat, amiket akár az ágy oldalára is tud akasztani. Ill. a tescoban a Lamaze márkájú játékok zseniálisak (a férjem neurológus, szerinte ezek a legideálisabbak pl. az újszülött "képességeinek" fejlesztésére - ne olvasni-írni tanulásra gondolj, hanem a figyelem és látás fejlesztésére). Mi ezeket gyűjtöttük, kifejezetten örülök, ha ebből a márkából kapunk ajándékot. :) Ezek már 5-6 hetes korában is bőven felkeltették a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!