Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb. mennyi idős kortól lehet...

Kb. mennyi idős kortól lehet adni úgy ajándékot babának, hogy örüljön neki és megértse, hogy azt tőlem kapta?

Figyelt kérdés
Van pár dolog, amit még akkor láttam, amikor bátyám barátnője terhes volt, és megvettem a picinek, pl. egy kis mackót. De most is még csak 4 hónapos és nem akarom odaadni csak úgy. Van elég játéka meg ilyesmi. Akkor szeretném odaadni neki, amikor már örül az ajándékoknak..:)
2012. júl. 4. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, az én fiam 1,5-2éves kora körül kezdte el mondogatni, h ez meg az kitől is van. Mondjuk ez nem azt jelenti, h hamarabb nem érthette meg, csak addig nem foglalkozott vele.
2012. júl. 4. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
8 hónapos volt a fiam Karácsonykor. Egyáltalán nem értette (mondjuk nem is elvárható), hogy azt most ő kapja, és az egy új játék, amit ő kapott. 1 évesen már látványosan örült szülinapján az ajándékának, de most másfél éves, most már szerintem igazán érti ennek a lényegét. (Puszit ad érte, stb.)
2012. júl. 4. 17:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezekszerint 1 éves koráig érdemes várnom :)
2012. júl. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!