Milyen ajándékot adjak?
Sziasztok!
A hétvégén meglátogatom egy volt kolléganőmet. Már van egy 3 éves kisfia és most várják a 2. babát aki szintén kisfiú lesz. Milyen ajándékot vihetnék a születendő babának? Ruhát gondolom nincs értelme, hisz a testvére révén sok van.
Nem akarok üres kézzel menni, valami apróságra gondoltam, de igazából nincs ötletem.
Előre is köszönök minden választ.
Hát így előre nem biztos, hogy vinnék ajándékot, majd akkor, ha megszületett a Baba.
De így van, ahogy az előttem szóló írta, a nagyobbnak is kellene vinni vmit. A vizipisztoly jó ötlet vagy labda. A kicsinek meg csörgő, zenélő figura. Mi legalábbis játékot szoktunk vinni, mert a pelusból, kozmetikumból nem tudom, milyet használnak.
Mi kaptunk pelust (és szerencsére bevált az a fajta, azóta is azt használom), ruhákat, játékokat, de már a szülés után.
Én még terhesen kaptam a kolléganőmtől babakocsis könyvjelzőt (a hivatásunkra és a Babára is utalva), de karácsony alkalmából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!