Keresztelőre 1,5 éves kisfiúnak milyen ajándékot adjak, én leszek a keresztanyja?
Figyelt kérdés
Júliusban lesz, én nincs még semmi ötletem. Adnátok tippeket, tanácstalan vagyok.2012. jún. 18. 19:02
1/5 anonim válasza:
Én egy gyerek arany nyakláncot vettem az enyémnek, egy kicsi kereszt medállal.
2/5 anonim válasza:
A keresztlányomnak úgymond mindene megvolt,így egy pici jelképes játékot kapott,és nyitottunk neki egy bankszámlát,lekötött fix kamatozó összeggel.
3/5 anonim válasza:
Èn tartós dolgo híve vagyok keresztelöre.
Mi elsö szülinapra kaptunk sógoromtól egy evöeszköz készletet, névre gravírozva, habár lányom van így rózsaszint amiben swarovski kristály van.
ilyet
de ezt porcelánnal együtt is lehet kapni.
na találtam magyarországon is forgalmazzák
a kalózos szuperül néz ki. külön is lehet csak az evöeszközt vagy csak a porcelánt. nekünk gravírozva is van.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, én is nyakláncon vagy betétkönyvön gondolkodtam.
2012. jún. 19. 09:29
5/5 anonim válasza:
Jelen gazdasági helyzetben én bizony nem kötnék le pénzt 18 évre. Vagy mikor kapná meg a pénzt szegény gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!