Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki járt így? Nem lehet kapni...

Ki járt így? Nem lehet kapni ilyen cumit már sehol? Babynova csepp alakú

Figyelt kérdés
Azt a cumit amit nagyon szeret születése óta, nem lehet kapni sehol. Vettem már 10 féle cumit de egyik sem kell neki, csak ordít és nem akar aludni. Mit csináljak? A múltkor a cumisüveget cseréltem ki és nem akart teát inni egész hétvégén.
2012. júl. 19. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézted már?

2012. júl. 19. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Pont ugyan ezt akartam belinkelni én is! :)
2012. júl. 19. 20:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen. Már kerestem én is. Csepp alakú, kerek, latex.
2012. júl. 19. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg ez?

[link]

Vagy ezek közül:

[link]

2012. júl. 19. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak a csepp alakú baby nova megy:) Épp múlt héten vettem egy újabb adagot, kettes kiszerelésben, sárga-pirosat a hiper teszkóba Győrben, szerintem más teszkóba is kell akkor lennie ha itt van.
2012. júl. 19. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Békés megyei Tescoban vettem a hét elején. 2 darabos kiszerelés, kb 1.100 Ft volt.
2012. júl. 20. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Kicsit off leszek, ne haragudjatok! Először fogszabályzós Nuk cumit használt a kisfiam, majd a "cseresznye" jött be neki, most viszont ezt a csepp alakút tudtam megvenni neki. Kicsit aggódom, nem árt-e a fogainak, ti mit gondoltok?
2012. júl. 20. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem árt a fogainak a cseppalakú, nekem már az első gyerekemnek 10 éve is ez volt és most a lányom is csak ezt hajlandó a szájába venni . A fiamnak csodás fogai vannak, szabályos , pedig azzal riogattak, hogy majd a cumi miatt kuszák lesznek a fogai, nem lettek azok, így nyugodtan használjuk a lányomnál is, mondjuk nincs is más választásom mert a fogszabályzóst úgy köpte ki, hogy öröm volt nézni, kipróbáltuk a másik gyereknél bevált baby novás csepp alakút és imádja.
2012. júl. 20. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
én a teszveszen vettem újonnan. 300ft volt
2012. júl. 20. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!