Törökországba 19 hónapossal?
Szia!Bemásolom amit irtam egy másik kérdezőnek nemrég,meg irok mellé 1-2dolgot ami onnan kimaradt és te kérdezted.
"Szia!Mi bő 1hete jöttünk haza a 23 hónapos fiúnkkal Törökországból :) Én nagyon paráztam hogy fogja birni legfőképpen az utat,mert reggel fél 8kor indultunk,és este fél 7-re értünk a szállásra.Ebből a tényleges utazás 7,5 óra volt,(2 óra kocsival a reptérre,2,5óra a repülő út,bő 3óra busz út)a többi a reptéren való várakozás ugye.Szerencsére nagyon jól birta a fiam,pedig egy örökmozgó,de még csak sétálni sem kellett vele a repülőn.Mi vittünk egy kis laptopot,arra töltöttem neki zenéket klippel(a kedvenceit),meséket(azok nem érdekelték),és igy el volt.+rágcsálnivalókat,1-2könyv-játék.Még fel sem szálltunk teljesen,de már el is aludt.Visszafele 2órát aludt a repülőn,felet a buszon.Sajnos vissza nekünk éjjel 3-kor kellett indulni,de nagyon jól birta.Mindenki megdicsérte milyen ügyes,és hogy birta az egész napos utat,"kis kedvenc"lett a gépen meg a buszon mindenkinek :)
Én egy kisebb gyógyszertárat vittem,amiből természetesen semmi nem kellett....
A vizet tényleg ne igya és ti sem,viszont fogat nyugodtan moshattok vele,a kicsi azért ne.Bár a fiamnak azzal a vizzel mostam mindenét,cumisüveg,fogkefe..stb,de öbliteni ásványvizzel.Nekünk a szállodába adtak,és töltötték mindig a minibárt is,kis üveges mentes vizzel,azt itta a fiam is.A jégkockákat is ásványvizzel csinálják,tehát nyugodtan igyatok.Ők sem isszák a csapvizet.Nekünk azt mondta az idegenvezető,hogy nem azért nem isszák a csapvizet mert koszos,hanem azért,mert rengeteg ásványi anyag van benne,ami nem az ember szevezetének van kitalálva.
Ruhákbók sok body-napozó a gyerkőcnek,elég 1-2 hosszú,mert iszonyat meleg van.Mi 9-én mentünk,és 18-án jöttünk haza,és már akkor 43 fok volt nappal!!!Erős napvédőt vigyetek,főleg a picinek,mi 50 faktorossal kentünk a fiam,de igy is leégett azért....
kalapot mindenképp vigyetek,meg papucs-vizicipő,mert apró kavicsos a part és a tenger,legalábbis ahol mi voltunk.(Alanya) és fehér póló a gyerkőcnek,én pár nap után már azt adtam rá,hogy védje a kis vállát és hátát a naptól.
Hirtelen ennyi jutott eszembe,ha bármi kérdésed lenne még,szivesen válaszolok ha tudok :) Jó nyaralást nektek!!"
Akkor még kiegészitem azzal,hogy mi a green traveltől mentünk.A tenger gyönyörű,tiszta volt,vegyesen volt a part homokos-kavicsos.A hotel beach club doganayba voltunk.Gyönyörű volt!!Ha van még kérdésed nyugodtan ird meg!
Hú,nagyon köszi!
Egy utolsó még lenne!
A gépen még szolgálnak fel ételt,italt?
Kb.5 éve nem repültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!