Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Törökországba 19 hónapossal?

Törökországba 19 hónapossal?

Figyelt kérdés
Akik már voltak ott nyaralni kisbabával szállodában,és kértetek rácsos ágyat,mennyit fizettetek érte?
2012. júl. 19. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azért ez elég tág témakör, nem? Törökországban kismillió hely van, ahova lehet menni, városonként kismillió hotellel, motellel, apartmannal, amik kismillió különböző áron kínálnak szolgáltatást.. Tehát pontosabban?
2012. júl. 19. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
írj privit, a barátnöm törökországban lakik!
2012. júl. 19. 19:11
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Azért írtam azt,hogy szállodában!

Teljesen mindegy,hogy melyik régió,csak kíváncsi vagyok,hogy akik már voltak ebben az országban,és kértek rácsos ágyat,ők mennyit fizettek érte.

2012. júl. 19. 19:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Amúgy Alanyába vagy Bodrumba megyünk 4 csillagos szállodába!
2012. júl. 19. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
A szálloda is tág fogalom:) De így már mindjárt konkrétabb. Én Cappadociaban jártam. Azt sem lehet tengerparti helyekkel összehasonlítani, és a csillagok száma sem mindegy. Nem kötekedésből írtam, de többet és többen tudnak neked segíteni, ha eleve ezekkel az infókkal kezded a kérdést.
2012. júl. 19. 19:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Ühüm,és a kérdésemre tudsz adni választ?

Te kértél kiságyat?

2012. júl. 19. 21:28
 7/13 anonim ***** válasza:
mi június elején voltunk Alanyában,dijmentesen kaptunk kiságyat.
2012. júl. 19. 21:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

És az utazási irodába vagy a szállodába kértétek,vagy tudták,hogy pici baba megy és már ott várt titeket?

2012. júl. 19. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:
A szálloda honlapján is fent volt hogy biztositják,de az utazási irodában is megkérdeztük azért,ők felhivták a szállodát,és mondták hogy biztositják természetesen.Mire odaértünk,ott volt a szobában.
2012. júl. 19. 22:29
 10/13 A kérdező kommentje:

Lenne még egy pár kérdésem!

Melyik szállodában voltatok,melyik utazási irodával mentetek,mikor indult a gép,és mikorra értetek a szállodába,választékos volt az étel?

Tiszta volt a tenger?

Köszi!

2012. júl. 20. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!